vrijdag 28 november 2014

Muffins uit de airfryer

De Airfryer leent zich uitstekend voor het bakken van deze chocolade cupcakes. Hier een recept voor cupcakes. Ook in de oven te maken. Bak ook eens muffins in de Airfryer ! Muffins bakken in de Airfryer (for english recipe scroll down) Mocht je mijn pagina leuk vinden dan mag je hem Liken. In de Viva modellen kun je muffins gelijktijdig bakken, in de Avance muffins.


Zie dit recept als een basisrecept en . Heerlijke zelfgemaakte muffins uit de Airfryer. Laat je verassen door de . Deze heerlijke muffins met chocolade uit de Airfryer zijn ook nog eens redelijk verantwoord. De muffins zijn gezoet met bananen en bevatten . En je maakt ze snel en eenvoudig klaar in de Airfryer.


Ei muffins uit de Airfryer. De Philips Airfryer met Rapid Air-technologie is niet alleen geweldig voor frituren, maar ook geschikt. Hartige muffins uit de Philips Airfryer XXL.


Als ontbijt, tussendoortje of late night snack. Bananenmuffins , pompoenmuffins. Wij vonden de muffins allemaal superlekker en hebben ze al . Ik gebruikte hiervoor dus mijn eigen recept (klik hier) maar dan gehalveer ik haalde er muffins uit. Voor het maken van glutenvrije ham kaas muffins uit de Airfryer.


Deze overheerlijke cupcakes met aardbeien maak je in een handomdraai. Bak de cupcakes minuten op 1graden in je airfryer. Omdat het maar een kleine hoeveelheid is die je maakt, kun je dit heel goed in de Airfryer bakken. Met passen en meten kunnen er muffin.


Dankzij deze super handige vormpjes kun je de lekkerste muffins en cakejes bakken in je Airfryer. Verse muffins of cakejes uit je Airfryer. Vanwege het soepele materiaal zijn de muffins of cupcakes makkelijk uit de vormpjes te.


De geurloze silicone airfryer -muffinvormpjes zijn vaatwassergeschikt. Bereid in de airfryer dit heerlijke bosbes muffin taartje. Daarnaast is dit taartje snel en makkelijk te maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts