donderdag 27 november 2014

Klachten kvik keukens

Kvik keukens ervaringen? De maten klopten niet, zaken waren niet meegeleverd en het installatiebedrijf was zeer inadekwaat. De inmeting werd te snel gedaan waardoor fouten later hersteld moesten worden. De afhandeling van onze klachten duurde erg . Ben op zoek naar een mooie keuken voor niet te veel geld en zonder opdringerige verkopers die torenhoge (nep)kortingen aanbieden.


IKEA is een optie, maar kan daar moeilijk een keuze maken. KVIK is een andere optie en ik moet zeggen dat de KVIK keukens er mooi uit zien. Alleen, ik ken niemand die . KVIK ( keukens , badkamers en inbouwkasten): Bekijk reviews voor KVIK , gemiddelde score van op Qasa. Geachte Begin januari is onze keuken geplaatst.


Het bovenste stuk van de spatwand ontbrak, het stuk was niet besteld. Hallo Bij onze zoektocht naar een keuken zijn we bij KVIK langsgeweest. Na een eerste kennismaking met de keukenconsulente nam ze ons mee door het gamma om te bekijken wat we mooi vonden. Binnen een paar maand kan ik neerpennen wat de échte ervaringen zijn, maar geen enkele klacht tot nu toe.


Nog klachten nodig voor een plaats in de categorie Keukenleveranciers. Hoe lang is de garantie geldig? Dit lijken me zeer betaalbare keukens , maar ik heb zo mijn twijfels. Tot nu toe zeer tevreden van, ze staat er nu een jaar of 4. Van enkele deurtjes en laden kwamen de hoekjes beetje los. Zou een slechte batch geweest zijn.


Maar ze hebben dat probleemloos komen vervangen onder waarborg. De installatiemonteur zou vandaag komen, maar belt om 7:op dat hij er geen zin in h. De vesti- ging van Keukensale die wij bezoe-. Nu hebben we problemen met de keuken en ze laten ons zitten met de klachten. Verder geen klachten over de keuken. Bij ons: - van de inbouwapparatuur (adviesprijs), gratis montage en daarna nog een aantal van de kastjes.


Wij hebben ook net een nieuwe keuken besteld. Aangezien het een open keuken wordt, en afwerking en kwaliteit voor ons toch wel redelijk belangrijk zijn, hebben wij Ikea redelijk snel afgeschreven. De Duitse keukens (Siematic e.d.) waren da weer te duur. De Autoriteit Consument en Markt ontving vorig jaar dan ook 64. Bij een lokale boer konden we net twee kastjes kopen voor de prijs van de hele keuken bij KVIK.


Ik weet van KViK dat je al hun werkzaamheden kan kiezen of slechts een gedeelte ervan. Als je dat laatste doet dan neem je zelf het risico. Bij het tekenen wordt het gezegd maar jij hebt garantie. Jij levert maten aan en zij tekenen n. Overigens las ik als klacht over KViK Utrecht dat ze zon .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts