donderdag 27 november 2014

Drumles katwijk

Drumles voor jong, ou beginner en gevorderd. De meest ervaren leraren en altijd PRIVELES! Boek direct een GRATIS proefles en ontdek het talent in jezelf.


Perform Day House of Music, Katwijk za jul. Talent aan zee za sep. Met jaar ervaring met het geven van drumles aan jong en oud in Leiden, open ik nu met veel plezier mijn tweede lespraktijk in Katwijk. Ter promotie van deze nieuwe locatie ontvangen nieuwe leerlingen in zowel Katwijk als Leiden korting op de eerste zeven lessen!


Nu proeflessen van € 4- voor € 2-! Fun tijdens drumles in Katwijk , Wassenaar, Rijnsburg bij Play Drums! Bij ons drum je thuis zonder herrie en hoef je geen drumstel aan te schaffen.


Privé- drumles in Leiden en Katwijk. Tijdelijk een gratis vrijblijvende proefles! Met je handen en voeten, op trommels en bekkens, speel je te gekke grooves, fills en breaks.


Daar heb je niet alleen muzikaliteit voor nodig, maar ook de nodige techniek. Dat leer je allebei tijdens de drumlessen. Dé leukste drumschool in Katwijk ! Bekijk de video maar eens en hoor voor jezelf! Gratis proefles of zelf een zien? Ik geef uitsluitend privé-lessen zodat de leerling.


Iedereen kan dus rekenen op een persoonlijke aanpak met voldoende aandacht en . Laat anderen weten wat je ervan vindt. Kinderen ontwikkelen beter met drumles. Funky drummer jaar, bassist jaar! Bij Play Drums kun je meespelen in een echte band met professionele muzikanten! Zo kun jij laten zien wat je hebt geleed bij Play Drums!


Kijk dan eens naar de video op . Meld je nu aan voor drumles voor beginners en gevorderden bij Popschool Nederland in Katwijk Zuid-Holland. Je kunt daarbij kennis maken met je docent en daarna een definitieve beslissing. Geplaatst door erik de mooij, 4x bekeken. Dan bent je hier aan het juiste adres. Op je eigen drumstel leer ik je hoe jij je favoriete nummers kan . Demontratie drumles op OBS De Krulder Katwijk.


Privé drumles - drums leren spelen - instrument muziek - drums privéles - individuele drumlessen van minuten voor beginners en gevorderden - zit je altijd wel ergens op te trommelen en heb je een goed gevoel voor ritme? Dan wordt het misschien tijd voor drumlessen. Een drummer vormt de ruggegraat van welke .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts