donderdag 18 januari 2018

Zdh8353w

Bij deze handige droger wordt het energiegebruik geoptimaliseerd terwijl het wasgoed behoedzaam wordt gedroogd. Deze Zanussi geeft de resterende programmaduur weer, geeft een geluidssignaal als het programma klaar is en heeft starttijd uitstel. Vervolgens start het energiezuinige droogproces.


De AutoSense sensoren passen de droogtijd namelijk aan op . Populaire specificaties. Energieverbruik, 236kWh.

Droogmodel, Warmtepompdroger. Laadvermogen (was), 8kg. Gratis geleverd en oude apparaat mee retour! Met de handige startuitselfunctie is het mogelijk om de start van het programma enkele uren uit te stellen.


Bekijk de testresultaten en vergelijk de prijzen (vanaf € 4800). De witgekleurde, gebruiksvriendelijke droogautomaat met reverserende trommel is dankzij warmtepomptechnologie zeer zuinig in gebruik. Online of in één van onze winkels. Eerlijke prijzen, zo betaal je nooit te veel!


Officieel Zanussi verdeler.

Zelf afhalen of snelle levering! Vergelijk alle webshops en vind de beste aanbieding! Eigen logistiek voor een persoonlijke en snelle service. Laagste prijs wordt door ons altijd gegarandeerd. De juiste droogtijd voor elke lading.


AutoAdjust voor de juiste droogtijd. Met deze slimme droogkast kunt u uw was nog slimmer drogen. De droogtijd wordt automatisch aangepast op de hoeveelheid lading en door de omkeerbare deur ben je optimaal flexibel in het plaatsen van het apparaat.


Dankzij de warmtepomptechnologie kunt u besparen en tegelijk geweldige resultaten verkrijgen door tot 8kg wasgoed te drogen op een lage temperatuur. Het milieu zal u dankbaar zijn. Het LCD display houdt u over het gehele droogproces op de hoogte zodat u weet in welke fase van het . GRATIS thuisbezorgd en de BESTE service.


Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts