dinsdag 4 juni 2019

Industrieel design keuken

De industriële keuken is sterk afhankelijk van goed design. Doe je het verkeer dan is het resultaat een chaotische, onoverzichtelijke ruimte die lelijk wordt gevonden. Doe je het goe dan heb je een prachtige, kalme ruimte die het centrum van je huis is en waar iedereen zich heerlijk op zijn gemak voelt.


Van industriële keukens moet zeker gezegd worden dat design er een bijzondere plaats inneemt. Onze ontwerpers hebben industrieel design vertaald in comfortabele ontwerpen, die u alle ruimte bieden om er een persoonlijke keuken van te maken. Alle ontwerpen zijn ruimtelijk opgezet en vinden hun oorsprong in het .

Van landelijke keukens tot hoogglans keukens en van boerenkeukens tot design keukens : de mogelijkheden qua stijl zijn vrijwel eindeloos. Er is echter één stijl die speciale aandacht verdient en dat is de industriële stijl. Dit zijn niet de strak afgewerkte randjes en de degelijke materialen, maar juist de rauwe en ruwe . Het zijn allemaal materialen die passen bij een industriële keuken. Designkeuken met Gaggenau apparatuur en RVS werkblad.


Na de revolutie van het industriële interieur kiezen mensen er nu ook steeds vaker voor om hun nieuwe keuken een industrieel uiterlijk mee te geven. Wij geven deze mensen geen ongelijk! Het rauwe, robuuste uiterlijk van industriële keukens zorgt voor een wel heel .

Grootste overzichtssite van Nederland voor interieur en inrichting, inclusief keukens en badkamers. De mooiste industriële keukens ter inspiratie voor je eigen keuken. Keuken inspiratie bij MakeOver. Industriële elementen, kleuren en materialen.


Le style industriel dans nos intérieurs. Zoekt u een nieuwe keuken , denk dan eens aan een van de laatste keukentrends: de industriële keuken ! Deze keuken is niet strak afgewerkt, maar voorzien van ruwe randjes en stoere materialen. Deze stijl kunt u doorvoeren van de achterwand tot de verlichting, apparatuur en meubels. Ontdek nu de juiste ideeën voor uw industriële keuken. Materialen die veel mensen juist proberen te verbergen worden getoond en een ruwe, onafgemaakte uitstraling wordt toevoegd aan een verder zeer doordacht interieur.


Onderdelen waarbij vorm duidelijk de functie volgt. Al jaar voeren we met trots onze eigen Hummel Huiscollectie. Vriendelijk geprijsd en toch degelijk en betrouwbaar. Kom gauw kijken naar de Mooiste nieuwe opstellingen in onze nieuwe . Voor de inrichting van deze industriële nieuwbouwwoning werd gekozen voor een strakke design keuken met bijhorende tafel. Als opvallend accent werden twee hangkasten geplaatst met felgekleurde fronten.


De opvallende kleuren worden in verschillende kamers herhaald wat zorgt voor een kleurrijk lijnenspel doorheen . Keukenmaxx heeft als enige de XXLine keuken in alle winkels staan.

Modern industriële keuken ? Uniek in design en kwaliteit. Een industrieel interieur is herkenbaar aan de combinatie van donkere kleuren zoals zwart in een combinatie met grijs en wit, veel gebruik van metalen en weinig woonaccessoires. Bij Stein Keuken laten we je zien waarmee je dat verrassende effect van strak en toch warm design kunt bereiken. Een industriële keuken kenmerkt zich door ruimte, grove materialen en een stoere uitstraling.


In tegenstelling tot moderne en design keukens waar alles tot in de puntjes wordt afgewerkt, staan in een industriële keuken oneffenheden en ruwe randjes centraal. De kracht van deze keukenstijl is om verschillende materialen, . Het industriële design is de laatste jaren sterk aan populariteit toegenomen. En de rauwe tinten zijn ook niet onopgemerkt gebleven bij keukenliefhebbers. Praktisch iedereen vindt wel íets interessants aan industriële keukens.


Zijn het de grove afwerkingen niet, dan is het wel het onbewerkte materiaal, de ruige apparatuur, . Bij een industrieel interieur zijn woonaccessoires waarbij het interne mechaniek nog zichtbaar is de perfecte eyecatchers. Daarom is het tof om dergelijke apparaten voor in de keuken te kopen, zoals een broodrooster of een koffiezetapparaat. Ook is het tof om je keukengereedschap zoals je .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts