dinsdag 21 april 2015

Speaker grill op maat

Bestel online op maat gemaakte roosters voor het afwerken van luidsprekers bij Zelfbouwcase. Dit stalen rooster met . Andere Vierkante Luidspreker Grill promotieproducten zijn ook te vinden op alibaba. Perforatie: vierkant 10x10mm. Herhaling: 12mm open, Als speakerrooster , met of zonder schuim, 11hele plaat 2m2.


Ik ben op zoek naar het speaker grill materiaal zoals in deze foto:.

Ook heb ik nog grill op maat met mm gaten en zwart poeder coating. Die bestel je bij Bax Music met dagen bedenktijd. Voor 23:Besteld = Morgen in Huis! Scherpe offertes op maat. Efficiënte inkoopoplossingen.


Personaliseer je speakers met bedrukte speaker grill stof. Geen minimum bestelling. Meer resultaten van gathering.

Wafel stijl zwarte stalen speaker grill met rubberen rand. Voordelig geprijsde luidspreker bescherming gemaakt van 7mm dik stalen mesh. Voorzien van rubberen randen om trillingen te verminderen en bevestiging . Kwalitatief de beste speakercovers op maat maken voor alle merken. Of het nu gaat om de bekende merken zoals . Productomschrijving Materiaal: Doek Maat : 50x160cm.


Bevestigings set woofer grill. Speakergrill 1mm wit (Set). The first design was made for a inch active plastic speaker This speaker is designed for both fixed. Deze maat is een standaard in de proffesionele. De maat van de roosters is inch.


In deze categorie vindt u alle luidsprekersets die speciaal in uw auto passen zonder aanpassingen. Staat uw auto er niet bij, vraag dan gerust naar een . Deze Sporty Grill met een maat van Inch is bedoeld om de Fusion Marine . Je kan deze nemen daarvoor (op maat knippen). Zo goed als nieuwe grill set van de jbl srx 7serie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts