woensdag 21 december 2016

Kringloopwinkel nieuwerkerk aan den ijssel reigerhof

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. Kringloopwinkel Het Reigersnest. De meest volledige site met ruim 66. Winkel helaas niet gevonden. Helaas bestaat deze pagina niet.


Deze winkels staan hieronder weergegeven. Naast een kringloop winkel noppes vind je ook kringloopwinkel , tweedehands artikelen. Openingstijden: Maandag tot en met vrijdag van 09. U bent dus in de gelegenheid om de vele schatten te ontdekken die kringloopwinkel Goed voor Elkaar in huis heeft.


Zo vindt u hier meubels, kleding, huishoudelijke apparatuur, fietsen en nog veel meer. Capelle Werkt is verantwoordelijk voor de organisatie. De Tweede Kanswinkel gaat ook dienst doen als werkervaringsplek. Wethouder Rik van Woudenberg . In het pand bij winkelcentrum Reigerhof waar tot vorig jaar bibliotheek Nieuwerkerk was gevestig zet stichting CapelleWerkt op duizend vierkante meter een winkel op in tweedehands spullen. Dus heeft u zelf geen tijd of geen mogelijkheid om zelf uw was te verzorgen?


Wij gaan er met veel plezier mee aan de slag. Nieuwerkerk aan den IJssel – Zuidplas heeft er vanaf januari een nieuwe kringloopwinkel bij. Bekijk de openingstijden, telefoonnummer en adres van de.


Op zichzelf een mooi initiatief, zeker ook omdat hierbij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt worden ingeschakeld. Beste Veilingen van Netnummer 1Ridderkerk, Zuid-Holland. Sleepcenter heeft vele kwalitatieve producten in het assortiment. Euromarkt in Alphen Aan Den Rijn.


Boekhandel-Antiquariaat O. Hoorn, Regulierstraat 7 Nijmegen. Rijwielhandel Heinekenplein, Quellijnstraat. De Makroon, Nieuwe Passeerdersstraat Amsterdam. We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor adverteren en analyse.


Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die . Gemeente Zuidplas bedrijven. Bekijk alle bedrijven in gemeente zuidplas, bijvoorbeeld verhuisdozen, dorpshuis, badhuis. Modderkolk en Rinus Jacobs Klusbedrijf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts