maandag 20 april 2015

Traktatie met naam

Ben je opzoek naar de allerleukste traktaties ? Van voetbalpen tot sleutelhangers en van gepersonaliseerde bekers met de namen van alle kinderen tot toffe traktaties met een thema. Paperhouse heeft een selectie gemaakt van alleen de allerleukste traktaties waar je ieder kind blij mee maakt. Bij kant en klare traktaties worden zij gevuld met de gewenste vulling en in folie met lintjes . Vind traktatie met naam op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel.

Unieke betaalbare geschenken voor iedere gelegenhei handgemaakt en gepersonaliseerd. Tevens bieden wij een ruim assortiment handgemaakte waxmelt geurcups en trendy geurbranders. Geschikt om cadeau te geven of leuk voor uzelf! Met veel plezier maken wij persoonlijke traktaties.


Alle kant en klaar traktaties worden gezellig ingepakt en kunnen zo meegegeven worden aan de jarige om te trakteren. Hieronder ziet u voorbeelden van traktaties welke wij al hebben mogen maken. Traktatie met naade leukste traktatie om uit te delen.


Origineel, persoonlijk en dus leuk om te geven.

Keuze uit veel verschillende traktaties met naam. Prikker met foto of afbeelding van een thema o. Deze sleutelhanger traktatie is een super gave traktatie voor op school! Met de namen van de kinderen uit klas heb je zeker weten succes. Ook de juffen zullen het erg leuk vinden omdat je ze aan je tas of fietssleutel kunt hangen.


Teven zijn de sleutelhangers met naam erg handig en weet je precies welke tas van jou is. Ik wil graag alle ouders stil laten staan bij deze kinderen zodat zij ook een leuk feestje kunnen hebben met een leuke traktatie die ze wel mogen hebben. De website traktatiemetnaam zal dan ook naast een aantal snoeptraktaties voornamelijk bestaan uit kleine betaalbare uitdeelkadootjes met naam om te trakteren. Leuke traktatie bekers met naam ! U kunt deze zelf naar wens vullen. De kleuren van de bekers zijn variabel,uiteraard wordt er wel rekening gehouden met het geslacht van de kinderen.


Er is een jongens en meisjes variant dus geef in het veld aantekeningen aan tijdens het bestellen hoeveel je van ieder wilt hebben. Ze worden op maat gemaakt dus ze kunnen altijd iets afwijken van de foto, heb je speciale voorkeuren? Bekijk ideeën over - traktatie met naam op Welke.


Hollandse inspiratie, die je eenvoudig bewaart in je eigen collecties. Kei leuke traktatie bekers om uit te delen in de klas, voor je communie, trouw, …. Je kan deze zelf vullen naar wens ! De traktatie beker kan ook dienen als drinkbeker.

Deze mogen niet in de afwasmachine ! Hartje sleutelhanger met naam. Bakje met eendje en naam. Ook gepersonaliseerde geschenken kan u bij ons bestellen. Leuk als traktatie in de klas of op een verjaardagsfeestje. Ze kunnen ook gegeven worden bij bv.


Deze bekers mogen niet in de vaatwasmachine!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts