donderdag 31 mei 2018

Smoothie yoghurt mango

In dit artikel lees je waarom je voor een mango smoothie moet kiezen en vindt je heerlijke mango smoothie recepten! Dit is een heel simpel, maar gezond en lekker smoothie recept. Je hebt maar twee ingrediënten nodig om deze smoothie te maken: mango en yoghurt. Deze mango banaan smoothie met sinaasappel is heel erg lekker en het is zo simpel om een mango smoothie te maken! Stop wat mango en yoghurt in de blender, even mixen en je bent klaar.


En deze snelle smoothie is behalve lekker ook nog eens super gezond.

Foccacia gemarineerde kip. Smoothie aardbei yoghurt. Pasta arrabiata di parma. We proberen heel vaak smoothies uit en proberen elke keer weer een nieuwe smoothie te bedenken. Zelf vind ik smoothies het lekkerste met yoghurt.


Deze smoothie bevat mango , banaan, melk, cranberrysap en yoghurt , mmm! Deze lekkere smoothie bevat banaan, mango , yoghurt en melk. Probeer het eens : banaan- mango smoothie.

Dit wortel mango yoghurt kokos smoothie recept heb ik niet zelf bedacht. Dit smoothie recept kreeg ik via een collega van een goede vriendin van mij. Doe de mokka coffee pasta erbij, en de melk tot plm 5ml, en pureer tot glad. Mango smoothie , grote rijpe mango , el limoensap , ml yoghurt , 2ml melk, el rietsuiker , , === Coconut and mango smoothie , ½ mango , peeled , stone removed and choppe lime, juice only , tbsp coconut cream , tbsp . Dit een een populaire drank in India en Pakistan.


Het heet daar dan Lassi mango en wordt gemaakt van gefermenteerde yoghurt. In dit recept gebruiken we Griekse yoghurt (emmertje van bijv. Lidl of AH) De lassi bevat vele gezonde bacterieen, of probiotica zoals deze tegenwoordig genoemd worden. Deze frisse mango -limoen yoghurt smoothie lijkt op een mango lassi en is super snel te maken. Mix alle ingrediënten in een bl.


Deze Griekse Yoghurt smoothie geeft meteen energie en bevat ook een hoop eiwitten. Uiteraard kon ik het niet laten ook nog wat superfoods toe te voegen. Snijd het vruchtvlees van de pit en vervolgens in blokjes. Leg de mangoblokjes op een plat bord en laat minstens uur in de diepvries bevriezen.


Pureer in een keukenmachine, blender of smoothiemaker de mangoblokjes met de yoghurt en kaneel tot een romige, egale drank. Schenk de smoothie in hoge . Een heerlijk drankje om mee te nemen als u de stad in gaat, of om als ontbijt te nuttigen. Een smoothie is een romig fruitdrankje dat snel te maken is.

Het is even dik als een milkshake en kan van melk of yoghurt worden gemaakt of gewoon van vruchtensap met vruchtvlees. Vrijwel alle fruitsoorten zijn geschikt, apart of in combinaties. Is it hot where you are?


Drinks, on the other han especially fruity drinks, sound heavenly. In de zomer drink ik meerdere keren per week een smoothie. Die smoothies bestaan altijd uit yoghurt en fruit en vul ik aan met bijvoorbeeld een sapje of havermout.


Laat het sap van de citroen niet achterwege. Het geeft niet alleen een verfrissende smaak, maar zorgt er ook voor dat de smoothie niet bruin kleurt doordat er banaan in zit. Het leuke aan deze smoothie is dat je geen yoghurt nodig hebt en toch een hele romige smoothie krijgt. Geef je oven dus even de rust . Maak de mango en de ananas schoon en snij in stukken.


Doe het fruit samen met de yoghurt in de blender en mix tot een smeuïge smoothie. Verdeel de smoothie over vier glazen en werk af met een handvol rode bessen. Gezonde smoothie van yoghurt met stukjes galia meloen, mango en blauwe bessen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts