donderdag 25 oktober 2018

Bijzondere urnen van glas

Glazen urnen zijn vervaardigd uit kristalglas. Elke urn van glas is voorzien van een uniek kleurpatroon. Zoekt u een bijzondere of unieke urn voor thuis? Prachtige gedenkobjecten, door kunstenaars gemaakt en gesigneer in alle prijsklassen. Met eigen glasblazers vervaardigt Bosch Glaskunst glazen urnen en asbestemmingen op maat.


As in glas verwerken biedt verrassende mogelijkheden.

Geen glazen urn of asbestemming is hetzelfde. Eigenlijk omschrijven we onze glazen urnen en asbeelden van glas liever als een waar kunstwerk. Urnen gemaakt van glas zijn verkrijgbaar in zeer veel verschillende stijlen en kleuren.


Omdat de glazen urnen handgeblazen en met de hand gedecoreerd worden, is iedere urn een uniek kunstwerk. Heel bijzonder zijn onze glazen mini- urnen waarin as kan worden ingesloten tijdens het smelt- en stollingsproces. Geen standaard glazen urn maar een mond geblazen urn welke geheel op maat naar wens is gemaakt. Silent-Stones mag zich trots de dealer van de Eeuwige Roos in groot Rotterdam noemen.


Als dealer hebben wij zo goed als het gehele assortiment van de urnen in onze winkel.

Alle urnen zijn van hoogwaardig glas gemaakt en de meeste kunnen (uiteraard) binnen maar ( bijzonder genoeg) ook buiten geplaatst worden. DE WIJK – Een uitvaart is een gevoelig onderwerp, daar weten Dick Kroes en Ada van Daalen alles van. Het stel maakt speciaal voor de uitvaartbranche glazen objecten. Foto urn monumenten en andere glazen en kristallen herdenk opjecten.


Unieke urnen van glas , geblazen door de glaskunstenaar David Bellien, die direct online besteld kunnen worden. Wij hebben vele bijzondere urnen , waaronder voorbeelden van glasobjecten, welke op bestelling worden gemaakt door een . En er kwamen ook steeds meer vernieuwende en bijzondere urnen bij. Er kwam bij mij dus ook steeds vaker de vraag voor een urn van glas. De vraag voor een ronde urn in de fusing techniek kan ik nog steeds niet beantwoorden.


Fusing is immers een “koude” glastechniek en geen geblazen glas. Persoonlijk Vaarwel heeft voor ieder wat wils, ook voor de mensen die niet op zoek zijn naar een standaard urn. Hier vindt u de meest bijzondere urnen uit onze webshop. Wie weet zit er wel een urn bij die uw.


Daarnaast bieden we glazen urnen en een natuurlijk afbreekbare urn. Deze urn wordt volledig door de natuur . Door de verschillende soorten glas en decoraties op de urnen is elke glas urn bijzonder. Glas urnen zijn in opkomst.


Bekijk ons betaalbare assortiment glas urnen.

Deze glazen urnen in de druppelvorm worden met de hand geblazen en hebben een unieke kleurcombinatie aan de binnenkant. De urn hebben een inhoud van 400ml as. Wij leveren deze urn van glas in diverse kleuren. Deze mini urn van glas behoort tot de collectie van bijzondere urnen van glas. Deze glazen mini urnen met waxinelichtje wordt met de hand geblazen en hebben een unieke kleurcombinatie aan de binnenkant.


Iedere urn wordt individueel met de hand geblazen door een glaskunstenaar. Een eeuwenoude ambacht wat tot op de dag van vandaag nog steeds gezien wordt als een bijzondere techniek, welke moeilijk te beheersen is. Hierdoor heeft elke urn haar eigen specifieke en unieke details zonder dat deze van het basismodel . Ingietingen van bijzondere herinneringen. Bij de ingietingen van bijzondere herinneringen wordt er een klein gedenkteken van de overledene gemaakt. In het buisje kan as gedaan worden, maar ook een plukje haar of heel symbolisch een beetje aarde waar de persoon begraven ligt.


Unieke met de handgeblazen Urnen collectie uit Glasstad Leerdam (Nederland). Deze bijzondere urnen worden gemaakt door Glaskunstenaar David Beliën. In samenwerking met Crystal Glass hebben wij een unieke collectie handgeblazen urnen gemaakt. Al deze urnen zijn maar keer hetzelfde in kleur, structuur en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts