donderdag 4 oktober 2018

Verse koffiebonen kopen

Elke werkdag om 15:gaat onze brander aan. De branddatum vermelden wij op de verpakking, lees . De lekkerste koffie is verse koffie. Curly Coffee wordt speciaal verpakt zodat je langer van de vers gebrande koffiebonen geniet.


Koffiebonen vers gebran snel geleverd.

Bekijk ons assortiment vers gebrande koffiebonen. Op werkdagen voor 13:uur bestel morgen in huis. Geniet van echt verse koffiebonen. Roosterverse koffie voor thuis en kantoor.


Verse koffiebonen kopen ambachtelijk geroosterd volgens het slow roast proces. Hier bij Jones Brothers willen we je laten genieten van onze koffiebonen , hun afkomst, smaak, maar ook van de prijs! Geen grote eenmalige investering dankzij abonnementsvormen.


Bestel eenvoudig online.

Nooit meer zonder koffie. Elke maand eenvoudig door de brievenbus. Tot die tijd haal ik het her en der. Op internet kan je uitstekend verse koffie kopen , maar probleem daarbij zijn toch altijd weer de transportkosten, meestal €40. En grote hoeveelheden ga je dus niet kopen, want dan is het halverwege niet meer vers.


Dus koffie van €1 per pond is dan opeens € 14. SlowDownCoffee heeft unieke, vers gebrande koffiebonen (1 Arabica) in het assortiment. Ontdek hier onze Single Origin smaken en Espresso Melanges.


Alle informatie, tips en trucs over verse koffiebonen en verse filterkoffie lees je op versekoffiebonen. Ambachtelijk, via slow-roast gebrande koffiebonen , scherp geprijsd. Kies nu eenvoudig de mooiste en lekkerste verse koffiebonen uit. In deze online winkel vindt u een mooi assortiment aan verse koffiebonen en unieke thee soorten. Wij genieten zelf ook van alle koffie soorten en mooie thee producten, dit zult u terug zien in het assortiment en proeven.


CoffeeClick selecteert alleen de beste koffiebonen voor haar klanten. Onze verse koffiebonen worden in Zuid-Amerika en Afrika ingekocht. Doordat wij rechtstreeks bij de koffieplantages inkopen, kunnen wij altijd een optimale kwaliteit en versheid garanderen.

Wij kopen onze koffiebonen alleen met een Rainforest Alliance . Het verschil in smaak en versheid en daarom gaat steeds vaker de voorkeur uit naar het zetten van een vers kopje koffie of espresso met koffiebonen of espressobonen. Filterkoffie is uiteraard ook een optie, maar de beste koffie is nog altijd die waarbij er gebruik is gemaakt van verse koffiebonen. Bij het kopen van verse.


De koffiebonen die wij gebruiken komen uit India, Kenia, Brazilië, Costa Rica en Guatemala. Het branden gebeurd iedere dag, dit garandeert verse ambachtelijk gebrande koffie van hoge kwaliteit met een unieke smaak! Het koffielab is een koffiebranderij uit Utrecht, wij zoeken overal ter wereld naar de lekkerste bonen , jij vindt ze in Utrecht. Ben je op zoek naar gemalen koffie , koffiebonen of koffiecapsules ? Op onze website vindt u een uitgebreide keuze aan premium koffie voor de beste prijzen.


Wij hebben alle bekende Italiaanse koffiebonen zoals Lavazza, Illy, Kimbo en vele andere. Heeft u een vraag dan kan u ons altijd telefonisch of per mail contacteren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts