donderdag 18 oktober 2018

Rechtswinkel rotterdam

Heeft u behoefte aan juridische ondersteuning? Indien mogelijk, zullen we ook ondersteunen op andere rechtsgebieden. Zij zijn allen jurist in opleiding en studeren (veelal) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Elke medewerker heeft in ieder geval zijn of haar eerste jaar met succes afgeron maar veelal is men verder gevorderd in de studie.


Bekijk de openingstijden, adresgegevens en routebeschrijving van het Juridisch Loket Rotterdam.

De meest volledige site met ruim 66. Voor vragen over huurgeschillen, woongenot, burenrecht, etc. Zij adviseren in geschillen, denken praktisch na over moeilijke problemen en kunnen oplossingen helder uitleggen. Daardoor is het nog maar de vraag of die kan blijven bestaan. Naast een rechtshulp vind je ook advocaat, overig.


Voeg toe aan je mobiel: QR Code. Rechtshulp Rotterdam op Telefoonboek. Lokale informatie uit uw gemeente, altijd actueel!

Omschrijving: de inrichting van uw kantoor en voor de ondersteuning van de vrijwilligers. Bestedingsdoel: Programma: Reguliere toekenningen. Word vandaag gratis lid van LinkedIn.


Elke minuut zoeken duizenden mensen naar bedrijven zoals de uwe, schrijf u gratis in op Kompass en verhoog de online zichtbaarheid van uw bedrijf. Overzicht van alle rechtswinkels en websites in Nederland waar u gratis juridisch advies kunt krijgen. Aan de deur, per e-mail of per fax worden geen vragen beantwoord. Wij, als medewerkers van de KJRW Rotterdam , weten alles over jouw rechten en plichten en luisteren graag naar jouw verhaal. Neem contact met ons op en ontvang een gratis juridisch advies binnen uur!


De gemeente Rotterdam en de Erasmus School of Law (ESL) stoppen met het subsidiëren van. Onze studenten spreken naast Nederlands andere talen, hebben een grote algemene kennis en studeren aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en de Universiteit . De eigenaar van het pan de gemeente, wil dat de huurachterstand vóór juni wordt betaald. Het Juridisch Loket rotterdam verwijst u door met of zonder diagnosedocument geeft u ondersteuning bij juridische problemen. Of u nu wel of niet cliënt bent bij De Jonge Advocaten wij zullen samen met u telefonisch een diagnose- of doorverwijzingsdocument aanvragen bij het Juridisch Loket Rotterdam. De winkel is vermeldt in categorie Advocaten.


Kijk dan eens naar vacatures bij een wets- of rechtswinkel bij jou in de buurt! Ook kent Amsterdam een speciale strafrechtswinkel en een rechtswinkel voor migranten. Leiden kent daarnaast het Kinderrechtenhuis en een strafrechtswinkel vind je in Rotterdam.

Onze medewerkers bestaan uit studenten fiscaal recht en fiscale economie aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. De SBR stelt zich ten doel min- en onvermogenden op een . Bij ingewikkelde zaken staat hij ook hen (en hun cliënten) met raad en daad bij. Vereniging Rotterdamse Arbeidsrechtadvocaten (VRAA).


Nelleke Stolk heeft haar studie Nederlands recht gevolgd aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Daarnaast is zij huurderslid geweest bij de Huurcommissie Rotterdam. Op basis van dit soort gegevens kunnen enige bedenkingen geplaatst . Enthousiaste rechtenstudenten staan u bij met juridisch advies.


De Inholland Rotterdam studenten die werkzaam zijn, volgen de opleidingen Sociaal Juridische Dienstverlening en HBO - Rechten. Tijdens erkende feestdagen en reguliere (school)vakanties is de rechtswinkel gesloten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts