maandag 8 oktober 2018

Industriele wasdroger

Holland Laundry Products is uw partner voor betrouwbare en efficiënte wasserijtechniek. Onze industriële drogers staan bekend om hun lange levensduur en betrouwbaarheid. De drogers zijn energiezuinig en zijn geschikt voor het drogen van vele wassen.


Deze industriële drogers hebben een hoog laadvermogen en . Het IHP-gamma industriële wasdrogers met warmtepomp van IPSO omvat modellen met een capaciteit van kg tot kg.

Bekijk het gamma industriële wasdrogers met warmtepomp. Op zoek naar een industriële bedrijfswasdroger van 13KG? Neem contact op met onze specialisten voor meer informatie. Voor een professionele wasdroger kunt u terecht bij Technorette.


Wij leveren professionele en industriële wasdrogers verwarmd op gas, elektriciteit, stoom of zelfs een professionele warmtepomp droger. De innovatieve professionele drogers zijn ontworpen voor intensief gebruik met een zo hoog . Koop of Verkoop industriele op Marktplaats. DR445_OPL_web De dubbele droogkasten van het DR-gamma zijn speciaal ontworpen voor intensief gebruik.

Deze gestapelde droogkast creëert hierdoor extra vrije ruimte. Wasdrogers met warmtepomp. IHP_11kg_cat IHP kg – heat pump tumble dryer.


Heb je bijvoorbeeld een kapperszaak, restaurant of hotel, kies dan voor een professionele wasdroger. Een professionele wasdroger droogt een belading van kilo wasgoed in gemiddeld 1minuten. De snelle droogtijd maakt een industriële wasdroger zeer geschikt voor zakelijk gebruik in een klein bedrijf of instelling. Fagor Industriële wasdroger SR-80. Bij mijn ouders op de camping staat een wasdroger met muntautomaat.


Deze print is al eens gerepareerd door mij (transformator) , en deze week was de EEPROM kapot. Nu ben ik de print aan het bekijken en probeer te begrijpen hoe eea werkt, het is niet zo heel spannend maar heb toch wel een paar . Tolon wasdroger TDmet schuifdeuren. De High Quality drogers onderscheiden zich onder andere door hun robuuste uitvoering, industriële schuifdeuren, standaard roestvrijstalen trommel, . Geschikt voor normale en industriële was- en droogmachines.


Kleur: Blauw Garantie: maanden . De wasdroger staat op nummer als het gaat om elektrische apparaten die brand kunnen veroorzaken in huis. De combinatie van warme, droge.

Een wasdroger , ook wel droogtrommel, droogautomaat , droogkast of droger genoem is een apparaat om wasgoe nadat het gecentrifugeerd is, te drogen. Droog geen textiel of producten die . Het vochtige wasgoed wordt in een trommel gedaan. Deze trommel draait rond terwijl er warme lucht doorheen geblazen wordt.


Ontbrekend: industriele Industriële wasmachine, industriële wasdroger droger, industriële. Eigenschappen en voordelen. Groot display en één knop voor eenvoudige programmakeuze. Ook voor een vrijblijvend advies voor staan wij graag voor uw klaar en komen graag bij uw langs om de situatie te bekijken.


Al meer dan jaar zijn wij de leverancier voor gebruikte en . In onderstaande veiling veilt ProVeiling. Faillissementsveiling voorraad en inventaris Stoomwasserij De Glans te Schiedam - deel I. Bedrijfswasdroger tot kg. SpeedQueen en Unimac bedrijfswasdroger tot kg staan bekend om hun grote assortiment aan industriële wasdrogers. De drogers onderscheiden zich onder andere door hun betrouwbaarhei efficiëntie en duurzaamheid. Met Primus professionele wasmachines kan een in house wasserij gerealiseerd worden waar op professionele wijze grote hoeveelheden linnen worden gewassen.


Denk daarbij aan hotels, wasserijen, sportscholen, beauty centra, ziekenhuizen, campings, vakantieparken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts