woensdag 6 juni 2018

Servetten vouwen ster

Het kerstdiner word altijd goed verzorgd met het lievelings- gerecht en heel veel lekkers bv: deze bananen taart met een heerlijke roomsaus en chocolade ⏩ Banoffee pie. Om de tafel helemaal top te presenteren kun je deze super mooie servet vouwen in de vorm van een ster. Bij AVA kan je terecht voor een uitgebreid assortiment aan servetten.


Servetten in verschillende maten. Twinkelende sterretjes op een koude, donkere winteravond of romantische vallende sterren op een zwoele zomernacht. Waar of wanneer je ze ook ziet: sterren blijven iets magisch.

Met deze uitdagende vouwtechniek breng je meteen een streepje magie naar jouw feesttafel. Stem de kleur van je servetten af op het thema . Je servet in een ster vouwen voor bijvoorbeeld de kerst is heel makkelijk. Bekijk hier hoe je dit kunt doen! Tijdens het kerstdiner besteden we altijd iets meer aandacht aan het dekken van de tafel. Het mooiste servies wordt uit de kast getrokken, zilverbestek wordt gepoetst en de wijnglazen worden gepoleerd.


Iets wat maar weinig tijd en moeite kost, maar een groots effect geeft zijn servetten. Wij laten je vijf manieren zien om ze . Gegarandeerd hét pronkstuk van je feesttafel, dit servet met sterallure.

Met wat simpel vouwwerk maak jij deze mooie kerstster gemakkelijk zelf. Wist je dat servetten vouwen eigenlijk heel eenvoudig is, maar zo leuk? Met weinig moeite, bereik je een groots effect.


Vier makkelijke manieren en drie die wat meer tijd en moeite vragen: van een makkelijk bestekenvelopje tot een prachtige kerstster. Bij het dekken van een mooie Kerst tafel horen mooi gevouwen servetten. Is je tafel met Kerst mooi gedekt met passend gevouwen servetten als. Puur, eenvoudig en zo ontzettend mooi. Je hoeft niet moeilijk te doen en waarschijnlijk heb je alles gewoon in huis.


De hoogte in, een servet met een kerstster erop. Tof idee voor het versieren van de tafel met kerst: servetten in de vorm van een kerstboom! Een kerstboom vouwen van servet is niet moeilijk.


Hollandse inspiratie, die je eenvoudig bewaart in je eigen collecties. Stap 1: Leg een vierkant blaadje voor je. Vouw het papier dubbel van onderen naar boven en weer terug.


Vorige StapVolgende Stap. Vouwblaadjes voor dit figuurtje. Te koop in onze Origami Webshop. Klik op een plaatje om het artikel in de webwinkel te bekijken!


Dit is een beschrijving van hoe een eenvoudige ster servet vouw maken.

Klik op de titels en ontdek de stappenplannen of bekijk ze op video. Het vouwen is niet zo heel makkelijk dus geef niet te gauw op als het de eerste keer niet helemaal wil lukken. Maar als u onderstaand voorbeeld stap voor stap volgt moet het zeker gaan lukken.


Vouw een punt naar binnen waarbij bovenin het midden wordt aangehouden en aan de zijkant een . Vind de beste selectie servet vouwen ster fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit servet vouwen ster voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Heb je vanavond een gezellig maal met vrienden, een kinderpartijtje of een ander eetfestijn op de planning staan en wil je extra indruk maken op je gasten?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts