woensdag 20 januari 2016

Funda capelle aan den ijssel

Bekijk alle huizen te koop in Capelle aan den IJssel op funda. Er bestaat de mogelijkheid om units vanaf 100mte huren. Locatie: Het pand is gelegen tegenover de ingang van het bedrijventerrein . Afmetingen: Bedrijfsruimte : 4m².


Kantoorruimte : 2m² archiefruimte: 1m². Ligging: Het object is gelegen aan de Hoofdweg in Capelle aan den IJssel.

Hier vindt u de reviews die mensen op Funda over Ooms Makelaars Capelle aan den IJssel hebben geplaatst en die wij zelf hebben verzameld. Zo leert u over de ervaringen van anderen die via Ooms een huis hebben verkocht, gekocht of gehuurd. Wij kunnen wel vinden dat Ooms de beste keuze is, maar u wilt dat . Toegang tot alle woningen in Capelle aan den IJssel , van appartementen tot huizen. In het Centrum van Capelle aan den IJssel uniek gelegen Penthouse van 180mexclusief buitenruimte van 41m2.


Dit unieke Penthouse met een plafondhoogte van 3. Schrijf je gratis in als woningzoekende en voel je thuis bij Vesteda. Nederlandse woningbelegger.

Te koop: leuke eengezinswoning hoekhuis. Badkamer met douche en bad met hydrojets. Zeer kindvriendelijke buurt. Vlak bij het schollebos, winkelcentrum de Scholver, trein, Alexandrium, bus, scholen, enzovoorts.


We hebben koopwoningen voor je zoekopdracht penthouse capelle den ijssel , met prijzen vanaf € 169. Vind wat je zoekt voor de beste prijs: koopwoningen in capelle aan den ijssel. Bekijk ons aanbod koopwoningen in diverse plaatsen rondom Capelle , Krimpen op onze website. Ruseler Makelaars Capelle aan den IJssel.


LS Capelle Aan Den IJssel. TE KOOP - in Capelle aan den IJssel. Kerklaan 54 Capelle aan den IJssel. JOOST uw woning in Capelle aan den IJssel te verkopen via Funda. U doet zelf de rondleidingen.


Geïnteresseerden vinden het veel fijner om door de bewoners rondgeleid te worden dan door de makelaar zelf. U kent immers zelf uw woning en uw wijk in Capelle aan den IJssel het beste. Het appartementsrecht rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de woning op de begane grond en de eerste verdieping met afzonderlijke berging op de begane grond.


Op de website van veilingnotaris.

Een woning kopen in Krimpen aan den IJssel begint op Huislijn. Uniek aanbod van de nieuwste koopwoningen. Huurwoning in Capelle aan den IJssel ? Veel woonruimte aanbod in Capelle aan den IJssel.


Overzicht voor S Gravenweg 3Capelle Aan Den Ijssel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts