woensdag 24 december 2014

Torteltuin utrecht openingstijden

In de lente en de zomer gelden andere openingstijden dan in de herfst en de winter. De maand januari is de Torteltuin gesloten. Het zonnetje schijnt ( hopelijk) en we zijn gezellig open. Gisteren, woensdag februari, zijn in de keet van de Torteltuin de leidingen gesprongen.


Bij gebrek aan passende (groene) speelgelegenheid in de buurt is een deel van een parkeerplaats omgebouwd tot de Torteltuin. In de loop van de tijd heeft de Torteltuin een geheel . De Torteltuin is een van de mooiste speeltuinen in Utrecht voor kinderen tot jaar! Toon telefoonnummer Naar de. Spelen bij de Torteltuin. Klik voor de actuele openingstijden door naar de website.


Utrecht is bezaaid met bankjes in alle soorten en maten. En iedereen heeft zo zijn eigen verhaal. Deze week is Eveline de . This green oasis is located in a picturesque setting and is equipped with only the. KOMPAN heeft speeltoestellen geleverd voor Speeltuin de Torteltuin in Utrecht.


Elk jaar organiseert de Torteltuin in Utrecht een zomerfeest. Dit feest is voor iedereen toegankelijk en voor Kern Utrecht van de stichting Down syndroom een mooie plek om elkaar te ontmoeten. Ouders die al gereageerd hebben zijn benieuwd of er nog meer mensen plannen hebben om te komen. De naam Torteltuin is afkomstig uit een boek van Annie M. Schmidt en wel “Pluk van de Petteflet”.


Donderdag tot en met zondag van 10. Overige dagen op afspraak. Dinsdag tot en met zondag van 10. Bij mooi zijn we langer open.


U wordt hierover geïnformeerd via . De mond van Emma (5) valt open als ze bij de speeltuin komt. Waar zal ze eerst heen gaan? Het enorme luchtkussen, waar buurjongens Sam en Daan baldadig op springen?


Het grasveld bij de eikenboom, waar een muziekworkshop is? Of toch naar binnen om zelf herfsthapjes te maken? We cannot display this gallery . Mees heeft het fijn bij Partou.


Vooral muziekles vindt hij superleuk. Superlief, al die kleintjes in een kringetje met hun muziekinstrumentjes. Jeannette van Velsen, Utrecht. Onze kinderen gaan altijd met plezier .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts