maandag 18 juni 2018

Afvoerslang wasmachine verwijderen

Kies je ervoor om een nieuwe slang te gaan kopen dan zul je de oude wasmachine slang eerst moeten ontkoppelen. Vaak is het zo dat de afvoerslang van de machine aan de achterkant de wasmachine in gaat en dat je er dus niet gemakkelijk bij kunt. Dus om bij het koppelstuk van de machine te komen . Voorkom stank in uw wasmachine.


In dit filmpje ziet u hoe u de wasmachine weer schoon maakt. Een video uitleg door PartsNL: Hoe vervang ik de slang kuip pomp van mijn wasmachine ? De afvoer van je wasmachine kan verstopt raken. Hoe je dit oplost of zelfs voorkomt, lees je hier.


Het zorgt er voor dat zeep en andere resten uit je machine en slang wordt verwijderd. Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden. Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Pompfiler verwijderen 2. Haal alle rommel van de schoep af. Controleer de slang aan de achterkant van de wasmachine op een knik of verstopping.


Als de afvoerslang te diep in de afvoerbuis zit wordt het water terug in de wasmachine gepompt . Blijft er water in de wasmachine staan of lekt er water uit de wasmachine ? Dan kan het zijn dat de afvoer van de wasmachine verstopt zit. Het schoonmaken van een wasmachine doet u niet iedere dag. Met onze website kunt u zich goed voorbereiden en met onze tips kunt u uw wasmachine schoonmaken.


Dit is al lastiger, want als kleding daar. Hiervoor ziet u onderaan de wasmachine een klepje, dat u kunt verwijderen waarachter u o. Het niet goed wegpompen van het water van de wasmachine kan liggen aan de plaatsing van de afvoerslang van de machine. In de handleiding van de machine kun je de afmetingen vinden van de afvoerslang , de hoogte van de afvoerpijp.


Hoe kan ik de transportbouten verwijderen uit mijn wasmachine ? Kalk in de machine verwijder je met een ontkalkingsmiddel. Je kunt azijn gebruiken om te ontkalken, maar wasmachinefabrikanten raden een speciaal. Daalt de temperatuur in de ruimte waar de wasmachine staat onder de 0°C?


Verwijder dan al het water uit de afvoerslang en afvoerpomp. Afdekkap (locatie kan variëren afhankelijk van het product). Stroomvoorziening: 220‒2V ~, Hz. Til de wasmachine uit de schuimbasis.


Om bij de pomp te komen, moet u het deksel onderaan de wasmachine verwijderen ( zie plaatje ) Voordat u begint. Veel mensen weten niet dat het wasmiddelbakje bijna bij alle wasmachines wel uit de machine kan halen. Hierdoor wordt het schoonmaken van het zeepbakje een stuk makkelijker.


Je kan de zeepresten gemakkelijk verwijderen onder de kraan. Kijk voor de zekerheid even in de handleiding van je wasmachine hoe je het . Het is slim om je wasmachine minimaal keer per maand te reinigen. Leer hier hoe je dat makkelijk kan doen. Was met de wasmachine regelmatig op graden, dan blijft de machine mooi schoon van binnen. Je voorkomt er veel narigheid door ( stinkende was, niet meer centrifugeren, lagers gaan langer mee) Een . Deze wasmachine is uitsluitend bestemd voor het wassen en centrifugeren van in de.


Sluit de afvoerslang aan op de sifon of haak hem met het elleboogstuk aan de rand van een. Om eventueel restwater te verwijderen dat door de fabrikant is gebruikt om de machine te testen, raden wij u aan een kort wasprogramma . Metalen voorwerpen (zoals paperclips etc.) verwijderen. Ritssluitingen sluiten, overtrekken dichtknopen.


Gaatjes in de afvoerslang van je wasmachine ontstaan doordat het rubber van de afvoerslang is verstaft danwel vergaan. Bovenstaande antwoorden ter harte nemen, te weten vulcaniseren, kitten en plakken lijkt mij een tijdelijke oplossing waarbij je je moet bedenken dat er elders in de slang weer een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts