vrijdag 1 april 2016

Lg direct drive 8 kg handleiding

Toen er niets abnormaals te zien was draaide ik de stop heel goed dicht, maar bij het draaien van een volgende was gulpte het water door die zelfde stop. Reageer op deze vraag Misbruik melden. Lees deze handleiding zorgvuldig voordat u de wasautomaat in gebruik neemt en bewaar de handleiding om later iets op te zoeken. De moderne direct - drive motor drijft de trommel rechtstreeks aan zonder gebruikt te.


Vul uw model in of selecteer op productcategorie omdocumenten te downloaden voor uw product. Voor uitgebreide informatie over kenmerken, specificaties, installatie en gebruik van uw LG product, verwijzen wij u naar de gebruikershandleiding en andere documenten die u hier kunt downloaden.

Als u niet over een viewer-programma beschikt, klik dan op het Acrobat Reader programma om te installeren. Om je wasgoed de beste zorg te geven, beweegt de trommel op verschillende manieren. W (Uit-stan Ingeschakelde (stand-by) stand) Wascapaciteit : kg Toegelaten . Met de LG -technologie van de 6Motion zijn alle bewegingen van de trommel aangepast aan het wasprogramma. Zes verschillende bewegingen zijn mogelijk voor een optimale wasbeurt en een langere levensduur van uw wasgoed. LG Repair Centres hebben toegang tot deze bestanden.


Richtlijnen voor veilig en efficiënt gebruik. Zet het volume niet te hoog als u buitenshuis naar muziek luistert, zodat u de geluiden uit uw omgeving nog kunt. Stel de batterijlader niet bloot aan direct zonlicht en gebruik deze niet in vochtige.

Het pop-upvenster Velden toewijzen verschijnt om de contacten in uw apparaat en de gegevens van de nieuwe contacten te koppelen. De FH4U2TDNmet een wascapaciteit van 8Kg , draagt de beste zorgt voor jouw wasgoed. Om alle soorten was goed te kunnen behandelen kan de trommel zes verschi. LG FH4U2TDN- Wasmachine. Doordat de Direct Drive motor direct op de trommel gemonteerd is, kan de LG wasmachine met de Motion technologie unieke wasbewegingen maken.


Front loading washing machine (pages). The advanced Brushless DC motor rotates the drum directly without belt and pulley. LG Wasmachine handleiding - Gebruikershandleiding. Auto Restart allows the program to. I The external hot water supply MUST NOT exceed 65°C.


I Permissible cold water temperature :4- 25°C. Deze handleiding behandelt de werking en het onderhoud van de EU20i generator. De Honda-generator is zodanig ontworpen dat deze veilig en betrouwbaar is, mits op de juiste manier bediend.


Bestudeer de gebruikershandleiding alvorens. Voorkom direct zonlicht op de generator wanneer deze in een voertuig. It is making a horrible - GE. LG Six Motion Direct Drive Fully-automatic Top.


Fully Automatic Top Loading Washing.

Washing clothes is one of the hardest work for any person in the planet. Recently i have purchased a. User Manual For Lg Washing Machine. Lg Inverter Direct Drive Washer Manual 7kg - Wordpress.


Cotton (Refer to the rating label).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts