maandag 19 februari 2018

Het speeleiland schiedam

HET SPEELEILAND Dé speeltuin voor Schiedam -Nieuwland en Schiedam -West. Het Speeleiland Schiedam , Schiedam. De speeltuin op het eiland bij metrohalte Troelstralaan. Het speeleiland ligt op een echt eiland in het westelijk deel van Nieuwland.


Het is speeltuin voor kinderen in de leeftijdsgroep tot jaar.

Al jaren lang spelen generaties kinderen op het speeleiland. Fijn, veilig en goedkoop spelen? Schiedams vrijwilligster Ineke Donks vertelt over haar vrijwilligerswerk aan het speeleiland Schiedam. Burgemeester Cor Lamers ( CDA) en Ineke Donk, de voorzitter van het Speeleiland.


Met onder meer een poffertjeskraam, een springkussen en de muziek van DJ Rien werd . Lokale informatie uit uw gemeente, altijd actueel! Sinds vandaag is het speeleiland achter de Dr. Ook leest u hier de krant die wekelijks in Schiedam en omgeving huis -aan-huis verschijnt.

Heb jij zin om buiten te spelen en nieuwe mensen te ontmoeten? Ben jij in de middag vrij en wil je wat leuks doen? Kom dan naar een van de speeltuinen of buitenactiviteiten! Schaepenmansingel in Schiedam Nieuwland kan iedereen terecht die van spelen houdt! Afgelopen zondag heeft wethouder Patricia van Aaken het startschot gegeven voor het nieuwe seizoen van het Speeleiland.


Een mooiere dag had het bestuur niet kunnen kiezen, onder het genot van een mooi lente zonnetje en vele kinderactiviteiten werd het startschot gegeven voor een nieuw seizoen. Keurmerk van Kinderraad Schiedam. Drie weken lang, dinsdag, woensdag en donderdag, kun je weer deelnemen aan een groot scala van leuke extra vakantieactiviteiten op het eiland.


Kosten: € (inclusief drinken) of koop een seizoenskaart voor € 50. Veel ondernemers in Schiedam maken al gebruik van de uitgebreide mogelijkheden van een eigen profiel. Neem dan contact op met de redactie.


Wil je er ook vrijwilliger worden? Dan kan het Speeleiland nóg vaker open. Fort Drakensteijn is geopend tussen zonsopgang en zonsondergang en ligt op het Speeleiland midden in het Beatrixpark in de gemeente Schiedam.


In de speeltuin kun je je eigen . Hier wordt door alle partijen hard gewerkt om een prachtwijk te worden.

Playback Show oktober14:tot 16:00. Nieuwland is een aandachtswijk op de goede weg in de gemeente Schiedam. Vind je het leuk om je eigen idool na te doen of kun je heel goed goochelen, dansen of bijvoorbeeld acteren schrijf je dan nu in! Wethouder Patricia van Aaken geeft om 12:uur het startschot voor een seizoen van veel speelplezier.


Onze wijk herbergt fantastische plekken, zoals bijvoorbeeld het Wibautplein, het speeleiland en de winkelpromenade Nolenslaan. In het hart van de wijk floreert het wijkcentrum Dreesplein. Een plek waar u welkom bent voor een praatje, kennismaking, . Garagebox Piersonstraat in Schiedam Nieuwland.


Afmetingen: Breed: m, diep: m, hoog: 2. VVE bijdrage per maand: ca. Andere plekken in de omgeving.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts