dinsdag 24 juli 2018

Ikea messen kwaliteit

Het IKEA koksmes, een prima mes voor een klein budget. Verwacht er niet te veel van want het staal is vrij zacht. Omdat het staal niet van heel hoge kwaliteit is wordt het bij normaal gebruik snel bot en is frequent slijpen van het IKEA mes echt nodig. Met hun stijlvolle en ergonomische handgrepen, en een ruime waaier aan verschillende slijtvaste lemmeten voor elk denkbaar gebruik, vind je bij ons alles wat je nodig hebt. Bij sommige keukenmessen loopt de doorn zelfs helemaal door de handgreep.


Die krijg je niet kapot! En dankzij de hoge kwaliteit van het staal . Met moderne staalsoorten zijn deze nadelen redelijk te onderdrukken, maar de kwaliteit is sterk afhankelijk van de kwaliteit van het gehele productieproces 63- HRC: Momenteel. Het is, kort door de bocht, het enige IKEA mes dat de aanschaf waard is, maar is zijn aanschaf dan ook meer dan waard. Iemand ervaring met Kai Shun messen ? Japanse koks messen (dus niet Eden, Ikea , of de keramische zooi van Kyocera), minimaal Global of Tojiro maar als je voor de echte top gaat dan zou ik voor Kai Shun Premier, MCUSTA PRO of . Op een sombere en druilerige dag met vrouw naar Ikea gegaan i. Hi ,de blauwe is de groffe variant ,de witte de fijne ,word je mes vlijmscherp van ,is ook speciaal voor de betere kwaliteit messen ,ik heb ze beide en mensen thuis en vrienden moeten van de messen af . Ik was best verwend met de messen van mn zus ( had dure set van de hogere hotelschool) maar ik heb die van de Ikea nu al meer dan jaar en ze zijn nog steeds echt ok!


Geen roest en het blad loopt door in het handvat. Misschien was de kwaliteit van toen beter? Wij hebben anderhalf jaar nu bestek van Ikea. De messen zijn eerst gaan roesten en nu beginnen d. Het valt me tegen dat Ikea zulke slechte . Wil je weten welke koksmessen het beste zijn?


ET MESSENBLOK ZIET ER HEEL ERG MOOI UIT ALLEEN DE FUNCTIONALITEIT ERVAN IS WEL WAT TEGEN GEVALLEN. Ik heb deze messenset aangeschaft omdat mijn oude spotgoedkope ikea - messen wat bot waren, maar met deze BK- messen kun je helemaal niets. Het mes wint de test glansrijk met Nm. De goedkope keramische messen komen niet in de buurt bij het Kyocera- mes. Eén mes breekt zelfs al wanneer we de houder op de snede plaatsen.


Het verschil tussen de goedkope keramische messen en Kyocera zit hem dus niet alleen in prijs en scherpte, ook de kwaliteit van . Vind de fabrikant Ikea Mes van hoge kwaliteit Ikea Mes , leverancier en producten voor de laagste prijzen bij Alibaba. Vleesmessen , koksmessen , groentemessen , je kunt ze kopen van zo`n euro tot ver over de 1euro per stuk. Ik heb zelf een messenblok met messen van Ikea gekocht in de uitverkoop.


Vaak zie je zelf wel of de kwaliteit van een mes redelijk, goed of slecht is. Set van gekartelde messen = samen euro. Merk Berghaus Roestvrij, handmade edelstaal Top kwaliteit ! Verzendkosten ten … € 100.


Op vakantie had ik een Ikea Skarpt mes die behoorlijk oud en mishandels was, maar nog steeds plezierig sneed. Dat is naar mijn mening . Ikea skärande messenslijper, zwart. Het aanzetstaal is geschikt voor alle messen , ongeacht de kwaliteit van. Anders is het te gemakkelijk na te maken, en ligt het ineens bij IKEA met veel slechtere kwaliteit. Hoe origineler, hoe minder kans dat je mes gekopieerd wordt.


Sommige messenmakers gaan daar echt ver in. Maar er is altijd verschil in kwaliteit , prestaties, uiterlijk en ook status. Met de bijbehorende prijsverschillen. Uiteindelijk bepaal je zelf of je blij bent met dat Ikea mes of dat je het iets hogerop zoekt.


Vaak is het ook een traject waarbij je telkens een ander mes aanschaft. Bergner en messen met standaard. We hebben de producten nu een paar maanden in gebruik en de kwaliteit is ronduit slecht.


Bij Ikea een stuk of :wink:.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts