vrijdag 20 juli 2018

Bank elementen samenstellen

Bij ons kun je van elk model bank, modern of landelijk, de bank elementen samenstellen. Elk model heeft minimaal elementen voor de juiste combinatie. U heeft al overal gezocht naar het bankstel van uw dromen, maar u kunt hem niet vinden? Wij stellen u in staat om uw nieuwe bankstel samen te stellen. In een paar simpele stappen heeft u uw maatwerk elementenbank ontwerpen.


Stel je eigen bank samen in eenvoudige stappen, keuze uit vele mogelijkheden zoals type bank , bekleding en soort poten.

Stel jouw nieuwe bank zelf samen, precies zoals je wilt. Je kunt er een hoekbank van maken, maar je kunt de elementen ook los gebruiken. Een elementenbank is een bank die je zelf kunt samenstellen aan de hand van, de naam zegt het al, los verkrijgbare elementen. Veel hoekbanken zijn op deze manier vormgegeven zodat je aan de hand van een duidelijk stappenplan een bank helemaal zelf kunt samenstellen. Uiteraard altijd met hulp van één van onze . Van te voren weten of uw hoekbank past?


Klik op Nu configureren en begin met samenstellen. U kunt heel makkelijk de lengte EN breedte in stapjes van 20cm aanpassen. Staat uw hoekbank er niet bij?

Elementenbank en elementenbanken van Zitmaxx Wonen. Hoge kwaliteit voor de laagste prijs. Bekijk onze elementenbanken collectie of kom langs in Ter Aar.


Mooi is de geraffineerde detaillering van de bank , zoals de arm die zich om de zitting vouwt, de extra armlegger waarmee je een knusse zitplek kunt creëren en de stiknaad van. Als u voor Mixsit kiest, kiest u voor een op maat gemaakte bank die precies past in de beschikbare ruimte, aangepast aan uw lichaam en smaak. Deze bank is verkrijgbaar in verschillende armleuningen (zelfs verstelbaar), zithoogtes en zitcomfort met diverse kussens.


Ook een samenstelling tot een hoekbank is mogelijk. Een Room1hoekbank kun je volledig naar eigen wensen samenstellen. Van vrijwel ieder model hoekbank hebben wij een groot aantal elementen die je zelf met elkaar kunt combineren.


Helemaal aangepast op de afmetingen en indeling van je eigen woonkamer! De stoffencollectie voor de hoekbanken van Room1. Elke bank heeft daarnaast een bijpassende fauteuil of loveseat.


Daar vind je geheid de perfecte . Leen Bakker heeft samen met ontwerpers een geheel eigentijdse meubellijn ontworpen onder de naam UMIX. Creëer de bank , stoel of boxspring die bij je past! Wil jij nooit meer iets missen van Leen Bakker?


Meld je aan voor de nieuwsbrief en maak kans op €20- shoptegoed! Voor wie van verandering en variatie houdt, is een elementenbank een geschikte keuze. Je kunt de verschillende bankdelen met elkaar combineren en zo een bank samenstellen naar jouw smaak.

Ook kun je variatie inbrengen in je woonkamer doordat je de bankelementen eenvoudig . In vele soorten stof mogelijk en met bijpassende poef. Op zoek naar die ene perfecte bank ? We hebben veel hoek - en elementenbanken die je zelf naar wens kunt samenstellen. Van grote moderne banken naar loungebanken , banken met een chaise longue, hockers, fauteuils en loveseats. Kies jouw modulaire bank. Bij het samenstellen van jouw modulaire bank heb je de keuze uit meerdere elementen zoals een zitelement met of zonder armleuning , lounge element , hoekelement en een poef of hocker.


Voeg zelf verschillende delen samen om de modulaire bank helemaal naar jouw smaak samen te stellen. Je kunt onze bankstellen compleet naar eigen wens samenstellen met verschillende materialen, kleuren, armleuningen en pootjes die je nieuwe bank perfect in jouw interieur laten passen. Alle winkels hebben de getoonde meubelen op showroom staan.


Ook als er bij de meubels in de webshop staat vermeld dat er geen . Ga lekker zitten of liggen op de comfortabele Casablanca elementenbank. De stijl van de bank bepaal je helemaal zelf. Retro of shabby chique, oosters, klassiek, kleurrijk of een combinatie van stijlen. Met deze elementenbank kun je alle kanten op.


Zelf je Casablanca elementenbank samenstellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts