maandag 9 juli 2018

Dieptereiniging keuken verplicht

Een goede hygiëne is nergens zo belangrijk als in keukens die professioneel worden gebruikt. Door het intensieve gebruik van de apparatuur is goed hygiënisch onderhoud van groot belang. Vet, stof en vuil gaan zich hechten op plaatsen die buiten de reguliere schoonmaakroutine vallen. In het OSB-Keurmerkregister kan op specialisme gezocht worden naar OSB- Keurmerkbedrijven.


We roepen alle leden die aan dieptereiniging in horeca, bij bakkerijen of in supermarkten doen te checken of zij goed in het OSB- Keurmerkregister staan. Binnenkort start de Nederlandse Voedsel- en . Periodieke dieptereiniging van grootkeukens en sanitair is onze core business. Lees meer over onze aanpak! Een dieptereiniging van een horeca groot keuken is een vak apart.


Binnen de regio Leiden verwijzen wij u graag door voor een groot keuken dieptereiniging , naar SCB Nederland. Deze werkwijze is exact naar de HACCP protocollen, waaraan horecabedrijven in Nederland verplicht zijn te voldoen. Gom Specialistische Reiniging is al jarenlang de vakspecialist op het gebied van dieptereiniging van (groot) keukens en sanitair. Hygiëne in voedselverwerking is een prioriteit. Niet alleen vanwege de voedselveiligheid maar ook vanwege imago.


Als mensen weten dat uw keuken of . Dieptereiniging keuken verplicht. In het OSB- Keurmerkregister kan op specialisme gezocht worden naar OSB- Keurmerkbedrijven. Interesse in de vacature? Vult u dan onderstaand formulier in.


Om optimale hygiëne te bereiken verzorgen de professionals van Rentokil Hygiene in aanvulling op de dagelijkse schoonmaak de dieptereiniging van de keuken. De intentie is om per locatie de dieptereiniging keukens 1x per jaar te laten uitvoeren. Opdrachtnemer is verplicht de vereiste gegevens van zijn personeel te administreren, actueel en op orde te houden en op verzoek van Opdrachtgever te . Zij dienen deze dienst af te nemen zoals deze aangeboden wordt aan de.


In het kader van de compacte Rijksoverheid zullen in de komende jaren ook panden van de. In het buitenland is een dergelijke reiniging al wettelijk verplicht. Schoon afzuigkanaal verkleint de kans op brand. Branden in horecakeukens hebben vaak één overeenkomst, en dat is dat de brand in het vetafzuigkanaal is begonnen of verergerd. Een hygiënisch schone keuken vormt de basis voor een verantwoorde maaltijdbereiding.


De eisen die de wetgever stelt aan professionele keukens zijn daarom dan ook zeer streng. Ondanks uw inzet en aandacht is de kans groot dat er toch vuilophoping ontstaat op moeilijk bereikbare plaatsen. Ontbrekend: verplicht industriële reiniging dampkappen - ADR Cleaning te Zulte adrcleaning. Confucius ( 5BC - 4BC) Chinees filosoof.


Solliciteren: Vacature inactive. Dit geldt voor het dagelijks onderhoud maar ook voor de grote schoonmaak, met bijvoorbeeld dieptereiniging met stoom voor tapijt. Om kosten te besparen of omwille van. Dit geldt in het bijzonder voor keukenafval maar ook in de kantoren kunnen voedselresten van de gebruikers (yoghurt, fruit, drank,) zorgen voor . Medewerker Specialistische Schoonmaak.


Hou jij van afwisseling en heb je geen bezwaar tegen wisselende diensten? Wij zijn op zoek naar een medewerker specialistische schoonmaak voor de dieptereiniging van keukens en sanitair bij onze opdrachtgevers. Data noteren als dd-mm-jjjj. Dan is het belangrijk dat je het onderhoud aan de keuken goed in de gaten houdt.


Dit zijn onder andere een HACCP controle, dieptereiniging , energiemeting en brand preventie controle.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts