vrijdag 6 juli 2018

Energiezuinige wasdroger

De meest energiezuinige wasdroger is een warmtepompdroger. Deze wasdroger hergebruikt warme lucht opnieuw en is voordelig in gebruik. Ten opzichte van een wasdroger met energieklasse C bespaar je per . Oude drogers verbruiken onnodig veel energie. Een nieuwe energiezuinige wasdroger helpt u direct bij het besparen op energiekosten. Heb jij niet alleen een nieuwe wasdroger nodig, maar kan je ook wel een nieuwe wasmachine of vaatwasser gebruiken?


Ook voor deze producten helpt Wassen. Bekijk de beste wasmachines om de meest energiezuinige en best presterende . Wie een nieuwe auto koopt, kijkt waarschijnlijk niet alleen naar de aanschafprijs, maar ook naar de maandelijkse of jaarlijkse verbruikskosten. Best gek dat we bij het kopen van een droger vaak alleen naar de aanschafprijs kijken. Een nieuwe, energiezuinige warmtepomp wasdroger is natuurlijk best een forse investering.


Met een zuinige wasdroger kun je geld besparen. Energiezuinige drogers lijken misschien duur. Wanneer je rekening houdt met de energiekosten hoeft dit echter niet zo te zijn.


Wasdrogers gebruiken veel energie. Neem bijvoorbeeld onderstaande illustratie van Milieu Centraal. Het is daarom extra interessant om je voor de aanschaf goed te verdiepen in de verschillende typen wasdrogers. Zoals de warmtepompdroger en de gasgestookte droger. Met name de warmtepompdroger, welke maar . Bestemd voor: het drogen van wasgoe en bestaande uit: a. Van deze wasdrogers zijn de luchtafvoerdrogers in aanschafprijs meestal de voordeligste keuze.


Warmtepompdrogers zijn het meest energiezuinig. Je kunt het energieverbruik van de wasdroger. Op het gebied van wasdrogers bent u waarschijnlijk al bekend met luchtafvoerdrogers en condensdrogers. Nieuw zijn echter de warmtepompdrogers, deze superzuinige wasdrogers maken uw kleding in een mum van tijd droog en verbruiken hierbij veel minder energie dan reguliere wasdrogers.


Bij wehkamp koop je wasdrogers makkelijk online. Gratis bezorging vanaf 20. Je bespaart geld door zorgvuldig te drogen. Zo droog je zuiniger met een volle trommel. Lees onze bespaartips en adviezen.


Er zijn verschillende soorten wasdrogers : de warmtepompdroger, een condensdroger en een afvoerdroger. Het grootste verschil tussen een goedkope en een dure wasdroger is meestal het energielabel en de levensduur. Je krijgt waar je voor betaald.


Een duurdere wasdroger gaat langer mee en is energiezuinig. De warmtepompdroger is de meest energiezuinige droger. Sommige modellen warmtepompdrogers zijn tot wel zuiniger dan energieklasse A. Moet je nu kiezen voor zo'n energiezuinige droger of een goedkopere traditionele condensdroger?


Een warmtepompdroger verbruikt minder energie dan de gewone conventionele condensdroger, maar kost in de aanschaf wet meer. Als je energiezuinig en alle soorten wasgoed wil drogen, kies dan voor een warmtepompdroger. Het drogen duurt langer omdat hij op lage temperatuur droogt.


Maar daardoor kan je er vaak ook delicate stoffen in drogen. Doordat een warmtepompdroger op lage temperatuur droogt, is het de meest energiezuinige droger en geschikt voor al jouw wasgoed. Ben je op zoek naar een energiezuinige droger ? Geen zin om handmatig het condensreservoir te legen? Alle warmtepompdrogers zijn aan te sluiten op de waterafvoer.


De oude condensdroger gebruiken gemiddeld euro aan stroom. De meerprijs van een warmtepompdroger is hiermee .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts