dinsdag 19 februari 2019

Banaan pindakaas yoghurt smoothie

Gezond recept voor pindakaas. Recept voor grote of kleine smoothies banaan in stukken (gebruik een banaan uit de vriezer voor een extra koude smoothie ). En niet zomaar een smoothie , nee een smoothie met banaan en pindakaas. De combinatie van banaan en pindakaas is echt lekker!


Dus duik de keuken in en maak deze lekkere smoothie. Meng de yoghurt , het rood fruit en de pindakaas in een blender.

Top het af met wat plakjes banaan , een aantal blauwe bessen en gojibessen. Doe de banaan , griekse yoghurt , melk en pindakaas in de blender en . Het was dit keer geen broodje dat ik maakte met de gouden combi, maar een smoothiebowl. Je heb misschien al eens eerder een smoothie bowl voorbij zien komen hier, maar voor degenen die het niet kennen: je maakt een romige substantie op basis van banaan , en dit gebruik je in plaats van yoghurt.


Maarja een milkshake kan niet iedere dag. Een smoothie wel, zeker met vers fruit. Ik hou van smoothies met vers fruit, lekker fris. Maar ik wilde wel een keer wat anders.

Dus kwam ik op deze pindakaas banaan smoothie. Twee bevroren bananen , twee eetlepels pindakaas en wat yoghurt en melk et voila! Pers een halve limoen uit en voeg het sap toe aan de blender. Blend tot de smoothie glad en romig is.


Snij de andere helft van de limoen in partjes. Schenk de smoothie in glazen en serveer met een partje limoen. Tip: Ook lekker met een snufje kaneel of als . Griekse yoghurt of hangop;.


Yes, pindakaas maakt deze smoothie lekker romig en geeft een subtiele smaak af. Daarnaast bevat pindakaas onder andere gezonde vetten, vezels en vitamine C wat het een gezonde toevoeging maakt voor in deze smoothie. Wat een hemelse start van je dag, deze pindakaas banaan Smoothie ! Super simpel om te maken. Deze dikke smoothie heeft een rijke, nootachtige smaak en is een ideale, snelle en vullende smoothie (ook voor vegans) om de dag te beginnen. Recept banaan smoothie maken – klinkt jou de combinatie van een smoothie met pindakaas en chocolade vreemd in de oren?


Dan wil ik je graag uitdagen deze. Zeg eens eerlijk, de combinatie van pindakaas en chocolade is toch heerlijk? Zo ook in deze banaan smoothie met pindakaas en chocolade.

Onwijs simpel om te maken en zó lekker! En met een paar ijsklontjes erin smaakt deze smoothie vast. Pindakaas en banaan zijn beste vrienden. Combineer ze in een smoothie voor een eitwitrijk ontbijt.


We vonden hier een goed recept. Heel simpel: je blend voor een grote smoothie banaan met 2ml yoghurt , gram pindakaas , 1ml amandelmelk en wat kaneel en nootmuskaat, en als je wil nog 2 . Mix melk, ijsblokjes, yoghurt , aardbeien en banaan in de blender. Nuttig je smoothie tot minuten voor je aan het sporten slaat.


Laat je lijf herstellen met deze smoothie. Ingrediënten: melk, yoghurt , banaan , pindakaas en kaneel. Hop, in je mik binnen tot minuten na je . Kies in ieder geval voor een goede pure pindakaas om het geheel gezond te maken. Meng alles in de blender en je hebt een heerlijke shake – smoothie. Die had een soort magnetische werking op mij als pindakaas lover.


Fijn ook dat alle ingrediënten op de kaart stonden. Kon ik hem mooi thuis namaken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts