dinsdag 26 februari 2019

Slagroomspuit met patronen gebruiksaanwijzing

Werk altijd volgens de gebruiksaanwijzing van de kidde. Controleer regelmatig de schroefdraad van de kop van de fles en laat deze bij twijfel controleren door de leverancier. Als je het apparaat enige tijd (bijvoorbeeld een uur) niet hebt gebruikt, schud . Kenmerkend voor een Mosa slagroomspuit is dat de slagroom stijf wordt met behulp van een gaspatroon.


Leg de benodigde materialen en grondstoffen klaar voor gebruik.

Giet de slagroom in de fles. Schroef het kopstuk van de Mosa slagroomspuit goed vast. Si Gourmet Whip plus slagroomspuit - 0. Download hier de gebruiksaanwijzing. HandleidingKwijt is dé site voor het vinden van een handleiding, gebruiksaanwijzing of bouwtekening. Dan gaan we gratis voor u op zoek!


Espuma gerechten zijn gemakkelijk te maken met een espuma maker, ook wel slagroomspuit genoemd.

Zie in de video's hieronder. Slagroomspuiten zijn voor tal van andere heerlijke gerechten te gebruiken. Vervolgens giet u het geheel in de slagroomspuit , patronen erin en klaar is uw heerlijke mousse! Je moet natuurlijk wel slagroomgaspatronen gebruiken bij een slagroomspuit ! Ik maak sinds een aantal maanden gebruik van een slagroomspuit met luchtpatronen.


Dat bevalt prima, de slagroom is echt lekker, veel beter dan mijn met de hand geklopte slagroom. Ik koop gewoon slagroom in de supermarkt, doe er wat suiker bij en hupsakee klaar is kees. Nu vertelde een vriendin dat . De Kayser INOXcreamer instructie video welke je goede informatie geeft hoe een slagroomspuit te gebruiken maar ook hoe deze te reinigen. Mee eens :j Halve liter is meer dan genoeg :) Die grote zijn meer voor professioneel gebruik in de horeca.


Oh, en als je hem wilt openen na gebruik, doe dat bij voorkeur in de keuken. Kook suikerwater 1:bv. Op de hoeveelheid slagroom doe je dan suikerwater of als je de slagroom zoeter wilt hebben iets meer.


Het suikerwater wat je over hebt kun je in een flesje in de koelkast een paar weken bewaren om steeds weer te gebruiken. Laat het COpatroon in de spuit leeglopen en schud voorzichtig. Spuit de chocolade mousse op de borden en schaaf er wat chocolade over.

Tip: - Zorg ervoor dat de slagroom goed koud is voor gebruik, anders moet . Nooit andere middelen dan Kayser slagroompatronen gebruiken, om de WHIPcreamer INOX onder druk te zetten. On dec, 15:5 Ella e. Hieronder de eigenschappen van de Hendi slagroomspuit wit: 0. Bestel snel en voordelig universele slagroom patronen van 1 . Ondervindt u toch problemen met uw sifon? Controleer de volgende punten: De rode rubberen ring sluit goed aan (zie handleiding). Knijp de greep in, het ventiel wordt zichtbaar: de zwarte ring mag geen scheuren vertonen en zodra u de greep loslaat, sluit het ventiel goed aan.


De Hendi Cream Whipper 0. L is een voordelige slagroomspuit voor thuisgebruik, waar u in een handomdraai verse slagroom mee op tafel zet. De Cream Whipper is alleen geschikt voor het bereiden van koude gerechten. Wanneer u ook graag warme sauzen en soepen wilt bereiden met uw spuit raden we u een . Het patroon is sneller op dan de slagroom, ook al doe je er niet de maximale hoeveelheid slagroom in.


Je kunt echt beter een kant en klare spuitbus kopen in de winkel. Ligt minder in de hand dan een merk spuit, voelt allemaal net even wat goedkoper aan, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts