maandag 25 februari 2019

Stoomreiniger met afzuiging

Vind gemakkelijk een nieuwe, goedkope stoomreiniger van merken als Shark en Kärcher, lees de specificaties en reviews en bestel direct online! Ik heb de vloer gedaan met de stoomreiniger. Vind alle soorten reinigingsmachines bij Mapeco.


Meer dan jaar ervaring in professioneel materiaal voor de vakman. Kom binnen en krijg de beste keuze!

Koop of Verkoop stoomreiniger op Marktplaats. Kies dan voor professionele stoomreiniging! Door stoomreiniging wordt het vuil losgeweekt en kan door middel van een microvezel doek of afzuiging worden weggehaald. Verwijdering van het vuil is afhankelijk van het type stoomreiniger dat u gebruikt (bij een stoomreiniger met stofzuiger wordt de vervuiling afgezogen). Met een stoomreiniger maak je over het algemeen grondiger schoon dan wanneer je gebruikmaakt van bijvoorbeeld een stofzuiger of standaard schoonmaakmiddelen.


Een stoomreiniger doodt namelijk micro-organismen zoals bacteriën en schimmels. Is je vloer, keuken of badkamer toe aan een grondige schoonmaakbeurt? Dan is de stoomreiniger dé alles-in-één oplossing voor al jouw reinigingstaken!

De hete stoom vernietigt in geen tijd alle bacteriën en maakt komaf met slechte geurtjes. Let bij je zoektocht naar de ideale stoomreiniger op de meegeleverde . Met stoom, zonder chemische producten: de SC EasyFix Premium stoomreiniger met vloermondstuk EasyFix en uitgebreide set accessoires. Kranen, wandtegels, glazen en kunststof oppervlakken, afzuigkap , oven of aanrecht - met de Kärcher stoomreiniger maak je de keuken snel en eenvoudig hygiënisch schoon.


De één pretendeert dat het alle reguliere schoonmaak kan vervangen en dat schoonmakers een stoomreiniger standaard tot hun beschikking moeten hebben, de ander stelt dat. Met een rustige beweging die stoom en afzuiging de tijd geven om zijn werk te doen was het resultaat heel duidelijk zichtbaar. Bij GAMMA vind je apparaten voor uiteenlopende schoonmaakklussen. Dat varieert van ramen wissen, stoomreinigen , stofzuigen, water opzuigen, vloeren boenen tot aan tapijt reinigen.


De garantie van 3j is… € 100. De Kärcher SC Floor Tool stoomreiniger beschikt over een handige vloerreinigingskit. Hierdoor is de handstoomreiniger ook geschikt voor vloerreiniging.


Met het kleine opzet stukje . Met speciale hulpstukken als de skater en de twister (die enige gelijkenis vertonen met de bekende behangafstomers) worden op vlakke ondergronden een maximale afzuiging en een minimale overlast bereikt. Dus ook bij stoomreinigen werkt Nieuwenhuis volgens de beproefde waarden! De professionele steamer wordt geleverd met accessoires zoals vloersproeier, handsproeier, etc.


Deze nieuwe stoomreiniger is.

De machine is verkrijgbaar met of zonder afzuiging. Stoomreiniging met hulpstukken. Doman Pegaso Junior een vlekkeloos, hygiënisch resultaat.


Een belangrijk voordeel van deze machine is dat het een gecombineerde stoomreiniger is met afzuiging. De stoomreiniger kan zowel apart als in combinatie met het zuigsysteem worden gebruikt. Met deze Trebs stoomreiniger reinig je je laminaat, plavuizen en zeil.


Het apparaat kan vrijwel direct gebruikt worden door de seconden. Ontbrekend: afzuiging.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts