dinsdag 12 februari 2019

Zilver poetsen zonder zilverpoets

Helpling heeft op een rijtje gezet hoe je zilver kan poetsen met producten die je waarschijnlijk al in huis hebt. Dit is een instructie video filmpje met zilveren lepeltjes. Doe dit niet bij bestek of onderdelen waarin.


Om je zilveren sieraden weer mooi te laten glimmen: doe op en stukje keukenrol wat as (uit de asbak) en wrijf daar bijvoorbeeld je ringen mee in, je poetst het dus eigenlijk. Hoe kan je zilver poetsen ? Klik hier en ontdek de praktische tips van Tante Kaat om je zilveren sieraden en bestekken schoon te maken.

Zo kun je makkelijk zilver reinigen zonder te poetsen ! Wie zilveren sieraden draagt (bijvoorbeeld een armband met zilveren bedeltjes), wil uiteraard dat deze mooi blijven. Voorkomen dat zilveren sieraden na een tijdje dof van kleur worden, is helaas niet te voorkomen. Daarom geven je in dit blog artikel enkele praktische tips voor het schoonmaken van zilver. GoedenavonIk zag bij het Kruidvat een doosje met spul waarmee je je zilveren sieraden kunt reinigen. Door heel snelle trillingen (vrij vertaald) worden sierraden zonder chemicaliën weer als nieuw en het kost bijna niets.


Met tandpasta, zilverpoets e. Het poetsen ervan lijkt gemakkelijk, maar kent toch een aantal regels om er zeker van te zijn dat het zilver haar glans behoudt en langer meegaat. In dit artikel treft u de beste tips aan om zilver schoon te maken, te verzorgen en mooier te laten glimmen zonder dat u daarvoor het giftige zilverpoets of andere .

Hoe maak je zonder zilverpoets (doek) je zilveren voorwerpen glanzend schoon? Wij presenteren je enkele handige alternatieven om zilver te poetsen. Verkleurd zilver kun je simpel en snel poetsen , zonder te hoeven poetsen ! Let erop dat het zilver het aluminium raakt en geheel onder water is anders moet je een keer omdraaien zodat alles schoon wordt. In potjes vloeibare zilverpoets , te koop bij de juwelier en vaak bij Etos en Da drigisten. Was het voorwerp dat je wilt polijsten met wat heet water en milde zeep.


Wrijf het voorwerp vervolgens op met een ruime hoeveelheid tandpasta. Na het voorwerp vijf minuten te poetsen , spoel je het schoon en droog je het goed af met een absorberend doekje. In deze tip lees je hoe je je zilveren armbanden of zilveren ketting weer mooi glanzend op kan poetsen. Tips voor het schoonmaken en. Misschien moet u proberen met allesreiniger?


Over wat de beste wijze is, lopen de meningen uiteen. De HuishoudCoach heeft de handigste methoden plus bijbehorende voor- en nadelen voor je op een rijtje gezet, zodat je zelf kunt kiezen welke jij het meest geschikt vindt. Er zijn veel soorten zilverpoets te verkrijgen. Methoden:Met een mild afwasmiddelMet zilverpoets Met aluminiumfolie, zuiveringszout en azijnMet andere middelen. Sterlingzilver is een wit edelmetaal dat licht reflecteert.


Puur zilver is te zacht om te gebruiken en wordt daarom gemengd met andere metalen zoals koper. Op zilver dat regelmatig gebruikt wordt ontstaat zelden aanslag.

Zorg ervoor dat je een afwasmiddel zonder citroen gebruikt, want producten die citroen bevatten . Dat kan met de Silver Bright, een aluminium plaat die in water met soda alle aanslag verwijdert. Volgens distributeur Saey een revolutionaire uitvinding, die aan alle poetswerk een einde maakt. Zilver laten blinken zonder poetsen.


Volgens ervaren schoonmakers een vondst zo oud als de weg naar Rome. Twee vliegen in één klap dus. Bij mij hebben ze met goed gezegd dat ik het schoon kom maken met as. Ik heb net mijn tafelzilver gepoetst en heb dat.


Zonder die oxidelaag zou aluminium gemakkelijk reageren met water. Als je bijvoorbeeld wat kwik gebruikt om een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts