dinsdag 6 november 2018

Witte keukenkastjes schoonmaken

Wij hebben gewone witte kunststof keukenkastjes. Waren je keukenkastjes ooit wit maar inmiddels vergeeld? Wrijf de kastjes in met een spons met chloorbleek.


Laat dit dertig minuten intrekken en maak ze daarna goed schoon met water. Het tostiapparaat schoonmaken daarentegen niet.

Leg daarom na gebruik een nat velletje . Goedemorgen formuleren, Onlangs ben ik verhuisd. Erg leuk allemaal maar ik zit met een klein probleempje waarvan ik de oplossing tot nu toe niet kan vinden. De keuken heeft witte kunststof kastjes die erg vies zijn.


Ik denk dat het voornamelijk om koffievlekken en nicotine gaat. Maak een azijnoplossing. Meng een kopje witte azijn met een kopje water.

Met dit schoonmaakmiddel kun je de keukenkastjes gemakkelijk schoonmaken. Daarnaast is het ook een middel dat er niet voor zorgt dat het hout krom trekt of de lak laat verwijderen. Een brandschone en vetvrije keuken in uur. Hoe keukenkasten schoonmaken ? Klik hier en ontdek de gouden raad van Tante Kaat om de bovenkant van keukenkasten proper te houden.


Schoonmaken deur keukenkastje. Ik zit in een huurwoning met een Bruynzeelkeuken met witeiken folie op de deurtjes. Ze lijken wel in de folie getrokken te zijn.


Heb het al geprobeerd met allesreiniger, heet water, Cillit verdund . Gebruik hiervoor alstublieft geen agressieve chemische stoffen. Fronten, die met kunststof zijn beklee kunnen met normale schoonmaakmiddelen worden gereinigd. Dat gaat het beste met een zachte doek, lauwwarm water en een beetje afwasmiddel. Vetvlekken uit keukenkasten verwijderen is niet altijd even makkelijk. Liesbeth legt uit wat volgens.


Voor waardebehoud en jarenlange levensduur van uw nieuwe keuken moet u deze regelmatig onderhouden. Gebruik geen bijtende, chemische middelen of schurende schoonmaakmiddelen ongeacht u een keuken met hoogglanzende fronten of met supermatte fronten hebt gekocht.

Het is dus belangrijk dat deze plek hygiënisch schoon is. Met de volgende tips houdt u uw keuken schoon zodat u veilig en lekker uw eten klaar kunt maken. Ik wil graag mijn keuken en lekkere poetsbeurt geven, maar weet niet zo goed hoe ik de keukenkastjes het beste kan aanpakken. Ze zijn wit in hoogglans. Wat NIET te gebruiken of juist wel.


Hoogglanskeukens zijn populair. Wie niet kiest voor een klassieke keuken of voor een Old Wood- keuken , kiest in veel gevallen voor een hoogglanskeuken. Veel consumenten zien echter van een hoogglanskeuken af omdat-ie zo glimt en dus wel gevoelig moet zijn voor vlekken en vingerafdrukken. Voor de tegels gebruik ik altijd gewoon schoonmaak azijn.


Maar neem niet teveel soda, dit laat dan een witte waas achter en strepen. De kleur van esdoorn kasten zal hen redden van het krijgen van minder vuil dan witte keukenkastjes. Een stuk van vochtige doek zal kras niet achter op esdoorn kasten tijdens het schoonmaken van hen.


Gebruik altijd mildereinigende oplossing voor esdoorn kasten. Hierna gebruik water te wassen afwasmiddel en veeg . Het goed onderhouden van je keuken is vrij gemakkelijk en kan de levensduur met een flink aantal jaren verlengen. Om je keuken mooi en schoon te houden moet je wel weten wat je . Van moderne keukens over een klassieke keuken tot landelijke keukens.


Altijd een toonzaal dichtbij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts