maandag 5 november 2018

Eiwitshake maken met kwark

Wanneer je serieus sport weet je dat voldoende eiwitten daarbij simpelweg onmisbaar zijn. Dat betekent flink veel vlees, vis, eieren, kwark en noten, met andere woorden! Toch is eiwitrijk voedsel niet altijd het antwoord. Soms heb je simpelweg geen tijd of zin om een maaltijd te bereiden.


Iedere manier heeft natuurlijk weer andere voordelen.

De manier waarop jij jouw shake maakt is ook afhankelijk van jouw doelstelling. Maak je bijvoorbeeld een proteïne shake met kwark , dan heb je een verhoogd aantal eiwitten dat je binnen . Je kunt er eventueel een paar druppels. Ik hoop dat ik je geïnspireerd heb met dit . Een eiwitshake is de ideale manier om snel een extra portie eiwitten binnen te krijgen.


Zelf een eiwitshake maken zonder poeder is gezond! Meng de kwark , de banaan en de pindakaas met de staafmixer of keukenmixer en voeg water toe tot je eiwitshake de dikte heeft die je lekker vindt. Zoals je kunt zien is zelf een eiwitshake maken niet moeilijk.

Het gebeurt snel en je hoeft er niet uren voor in de keuken te staan. Het eten van overige eiwitrijke producten is natuurlijk net zo belangrijk. Mocht je voor de één of andere rede geen eiwitpoeder in huis hebben dan kan je ook een eiwitshake maken zonder eiwitpoeder (of een weightgainer). In plaats van eiwitpoeder kan je magere kwark gebruiken. Niet dat dat echt een probleem is want lust het wel en eet het al een tijdje.


Gezond eiwitshake recept. Snij de banaan in stukken en voeg alle ingrediënten toe aan een shakebeker of blender. Schudt de beker tot alles gemengd is of zet de blender aan.


Meer handelingen zijn niet nodig. De shake bevat 3calorieën waarvan . Voor veel mensen welke fitnessen maken eiwitshakes onderdeel uit van hun dieet. En als je echt serieus bezig bent om gespierd te worden en aan het bodybuilden bent dan kan je haast niet zonder eiwitshakes. Wij hebben de shakes van Dr.


Atkins, omdat daar maar weinig kh in zitten. Op de verpakking staat echter dat je het met water moet nemen. Ben jij ook wel eens vergeten eiwitpoeder in huis te halen of wil je überhaupt geen eiwitpoeder.

Kwark drinkbaar maken - Dieet Tips! Doe de kwark , melk en een scheut Slimpie in een shakebeker en schud het goed door elkaar zodat je een eiwitshake overhoudt. Het is makkelijk en ik weet zeker dat. En ze smaken totaal niet chemisch!


Hieronder een vergelijking tussen de voedingswaarde van de normale magere kwark en de “proteïne kwark ” van Melkunie. Waarom zou je het “Proteïne kwark ” noemen als er slechts gram meer eiwit inzit dan een normale magere frans kwark van de Albert Heijn? Veel krachtsporters nemen proteïne vóór het slapen gaan, vaak in de vorm van een eiwitshake of bakje (magere) yoghurt of kwark.


Eiwitshake lekkerder maken ? Heb je geen eiwitpoeder meer in huis? Lees hier hoe je zelf een heerlijke eiwitshake maakt. Denk bijvoorbeeld aan een schaaltje kwark met fruit, een cracker met kipfilet, een gekookt ei of een glas chocolademelk.


Voor het eiwit heb je een dure eiwitshake dus niet nodig. Met poeder en water is het snel na de finish te maken en dan heb ik vaak geen kwark oid mee, of heeft mijn maag nog niet zoveel behoefte aan een zure lading. Het werkt qua herstel voor mij wel goed om niet te .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts