woensdag 28 november 2018

Zelf mokken bedrukken

Welkom bij mokken bedrukken Gepersonaliseerd en bedrukte mokken of bekers, wij bedrukken uw. Met een OKI witte toner printer heeft u bovendien het voordeel dat u naast wit ook alle andere kleuren mokken kunt bedrukken met het transferpapier CPM. Met de Mokkenpers HTP6bedrukt u alle kleuren mokken in FullColour, zelfs witte teksten! Alle mokken zijn voorzien van een coatinglaag voor een vaatwasbestendig . Naast dat de bedrukte mokken in kleine oplages te bestellen zijn, kan je ook zelf online je eigen mok ontwerpen. Wanneer je je eigen mok hebt ontworpen kan je hier stuks van bestellen zonder dat daar extra kosten . Om het je makkelijk te maken, hebben we een keuzemenu gemaakt waarin je kunt kiezen wat voor jou het meest belangrijk is.


Zo kun je kiezen uit goedkoop mokken bedrukken , mokken bedrukken kleine oplage of snel mokken bedrukken. Iedere mok is te bedrukken, de meeste in tot kleuren of zelfs full colour. Hieronder komt u meer te weten over het maken van een fantastische mok met . Als specialist op het gebied van bedrukte mokken hebben we de beschikking over vooruitstrevende drukmachines. We kunnen de bedrukking zelfs in dermate hoge kwaliteit leveren dat de mok gegarandeerd vaatwasserbestendig is en exact overeenkomt met uw PMS kleuren. Geen andere aanbieder kan u deze garantie . Mokken bedrukken met je eigen foto of afbeelding!


Onze witte keramische mokken zijn geschikt voor in de vaatwasser en magnetron. Goedkope mokken met bedrukking zijn veel aanwezig in ons assortiment. Mokken met bedrukking zijn een belangrijk onderdeel in bedrijven.


Het is namelijk iets persoonlijks van het bedrijf zelf wat door veel relaties en klanten wordt opgevat als professioneel en gastvrij. Vele verschillende soorten mokken. Bedrukte goedkope mokken hebben een groot . Een mok bedrukken is een echt origineel cadeau. Je eigen mok ontwerpen is helemaal niet moeilijk.


Voor inspiratie wat je op jouw . Tuttifrutti infuser drinkfles. Sublimok Kitty wit cl. Keramische vintage beker. Graphic Grip Mug thermobeker.


Nu hoeft niemand meer te mokken: heel eenvoudig mokken bedrukken. Dankzij de grote keuze aan designs op de Spreadshirt Marktplaats kun je heel snel een mok zelf ontwerpen. Op het grote afdrukbereik kunnen zelfs bijzonder brede designs staan die de mok bijna omhullen. Behalve voor eigen gebruik zijn de . Kijk eens op een gemiddeld kantoor in Nederland ron bedrukte mokken ziet u overal. Wat zou ons meest bekende Amerikaanse koffie concept zijn zonder hun XL mok?


Ze drinken prettig en zijn oersterk. Veel mensen nemen zelfs hun eigen favoriete mok mee. Een relatiegeschenk dat dagelijks wordt gebruikt? Mok bedrukken : jouw foto op mok! Maak met je leukste foto een origineel fotocadeau.


Bij HEMA kun je een mok bedrukken met jouw gekozen foto. Kies voor een kader en plaats een leuke tekst. Je kunt ook een mok bedrukken met alleen een tekst of logo. TIP: We raden aan om de mok met de hand af te wassen. Zo is een kopje koffie onmisbaar bij de start van de dag, bij een zalige lunch of na het avondeten.


Dit maakt de bedrukte mokken een succesvol relatiegeschenk om weg te geven. U kunt de mokken bedrukken met logo, waardoor . Toch zijn bedrukte mokken verreweg het populairst onder de serviessoorten. Wel zijn mokken die bedrukt zijn middels keramische transfer erg geschikt voor dagelijks gebruik in de vaatwasser.


Daarnaast geeft lasergravering een luxe uitstraling en zijn zelfs de kleinste details over te brengen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts