woensdag 28 november 2018

Schoonmaakdoekjes microvezel

Duizenden kleine weerhaakjes in de microvezeldoekjes schrapen het vuil van het schoon te maken oppervlak. Door het hoge absorberende vermogen zuigen ( en prikken) ze vet en vuil naar binnen en houden het stevig vast. Daardoor is het onmogelijk om het vuil met de hand eruit te spoelen.


Voor iedereen die op zoek is naar microvezelproducten van de allerbeste kwaliteit en voor de beste prijzen, is NewEco de one-stop webshop. Onze jarenlange ervaring in de verkoop van microvezel heeft eraan bijgedragen dat we met trots kunnen zeggen het breedste en mooiste .

Door de specifieke structuur extra zacht en sterk. Extra absorberend voor makkelijk en grondig reinigen. Dit artikel is bestelbaar vanaf stuks. Op zoek naar microvezeldoekjes? Gratis verzending vanaf € 20!


Bekijk ons ruime aanbod microvezeldoekjes! Met deze microvezeldoek verwijder je eenvoudig vuilresten zonder behulp van schoonmaakmiddel!

De microvezeldoek is droog te gebruiken om stof en licht. Ging voorheen speciaal voor deze fijne doekjes naar de Makro, maar nu Bol. Het voordeel van microvezel is dat dit geen krasjes achterlaat. Een microvezel is altijd opgebouwd uit twee polymeren, samengebracht in de draad. De polymeren die worden toegepast, zijn polyester en polyamide (nylon).


Van deze vezels worden de doeken gemaakt. Dat is ongelooflijk licht. De meeste microvezels hebben een diameter kleiner dan. Voorzien van een coating worden microvezeldoeken ook als stofdoek gebruikt. Deze doekjes mogen in de wasmachine, maar het gebruik van wasverzachter wordt sterk ontraden.


De doekjes zijn niet geliefd bij . Heel vaak haalt men zogenaamde wonderdoekjes boven waarbij detergenten overbodig zijn. Eigenlijk gaat het dan over . Ontdek nu waar je deze schoonmaakdoekjes voor kunt gebruiken op Huishoudplein. Hoofd Schoonmaak Henny Dolfing onthult het geheim van de microvezels.

Vuile doekjes worden niet uitgespoel maar gaan direct in de was. We gebruiken rode doekjes voor het schoonmaken van toiletten, blauwe doekjes voor het interieur en speciale microvezelmoppen voor de vloeren. Een paar weken gelden stelde ik hier een vraag mbt microvezeldoekjes en mijn nieuwe keuken.


Ik vroeg me af waarom dit zo was en heb de vraag hier gesteld. Op zich niet vreem want niemand in mijn . Ik kreeg geen enkele reactie. Het is DE oplossing voor een perfecte hygiëne in huis.


Droog verwijdert het alle stofdeeltjes van het meubilair. Nat is het heel efficiënt voor alle harde oppervlakken en verwijdert het. Schoonmaakdoekjes zijn er in vele soorten en maten, fluoriseren geblokt, gestreept en met microvezels.


Deze bedrijven gebruiken voor elke ruimte of werkplek een doekje van een . De basiscursus microvezel is een van de populairste cursussen bij Perfect Plan. Hieronder vind u een lijstje van hoe u de doekjes op de juiste manier kunt gebruiken. Maar wat is microvezel eigenlijk? Voor het reinigen van gladde oppervlakken kunnen droge en vochtige microvezeldoekjes gebruikt . Geschikt voor het reinigen van alle oppervlakken. Gebruiksaanwijzing Zowel droog als vochtig te gebruiken, met en zonder schoonmaakmiddel.


Waarschuwing Wasbaar, echter geen wasverzachter toevoegen. Neem uw voordeel met de grote verscheidenheid aan artikelen waarop deze te gebruiken zijn. BESPAART TIJ WERK en INSPANNING.


Verwijdert bacteriën. EFFECTIEF: Zeer sterke reinigende kracht en effectief voor micro .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts