donderdag 1 november 2018

Zalm uit de oven boursin

Zalm met roomkaas en italiaanse kruiden en Pizza. Zet eerst de oven aan op 1graden. Snijd de tomaten in stukjes ( blokjes). Boter een ovenschaal in. Leg de tomaten boven op de prei.


Maak een mengsel van de klein gesneden tomaten en de boursin. Verwarm de oven voor op 180°C. Zalm uit de oven met groenten en witte wijn . Deze pasta met zalm en boursin is een heerlijk luxe pastagerecht voor tijdens de feestdagen. Zo kun je het nieuwe jaar beginnen met een avondje uit eten voor twee! Bekleed een ovenplaat met bakpapier.


Leg er de rauwe zalm filets op. Leg ze rond de stukken zalm. Besprenkel de groente met olijfolie. Lepel wat van de roomkaas op de zalm en leg er twee . Snij de citroen in plakken. Dek de zalm royaal af met het croutonmengsel en druk voorzichtig aan.


Bak circa minuten in de oven , of totdat de zalm vanbinnen glazig en nét gaar is. Zalm ovenschotel met spinazie Boursin. Leg intussen de zalmfilets in een ovenschaal en zet deze in het midden van de voorverwarmde oven. Verdeel de spinazie, zalm.


Na minuten is de zalm net gaar. Draai intussen het brood fijn in de keukenmachine. Besmeer de zalm met Boursin Cuisine en strooi vervolgens het broodkruim erover. Zet de oven op de grillstand en gratineer de zalm 2 . Op zoek naar het lekkerste vis met boursin en tomaat uit de oven recept? Ontdek nu de heerlijke recepten van Solo Open Kitchen.


Laat je inspireren en ga aan de slag! Kook de spaghetti in kokend. Draai het brood fijn in de keukenmachine. Nog een beetje zout en peper erop en minuutjes in de oven op 2graden. Dus eigenlijk zoek ik zalm uit de oven recepten!


Ik las al hier en daar recepten met boursin en cremefraise, dit lijkt me ook heerlijk! De kerstrecepten moeten wel speciaal zijn en er feestelijk uit zien. Maar vooral niet al te moeilijk zijn en geen uren duren. Voor deze mensen heb ik hét ideale kerstrecept: zalm en croûte met spinazie en Boursin. Je hoeft bijna niks zelf te doen, alleen de spinazie aan te bakken.


De oven doet het rest van . Smeer een laagje kruidenkaas op de bovenkant van de zalm. Omwikkel iedere zalmfilet met plakken proscuitto en zorg dat de naad van het plakje aan de onderkant komt. Schep de helft van de Boursin Cuisine in de ovenschaal. Bestrooi de zalm met zout en peper. Extra: oven , bakpapier, zilverfolie, kookpan, wok of koekenpan.


Rol het croissantdeeg uit en snij de rechthoekjes diagonaal doormidden. Leg op ieder plakje deeg een klein stukje gerookte zalm. Rol de croissantjes op en bestrijk ze met eigeel. Garneer de croissantjes . Spreid plakjes bladerdeeg op een werkvlak uit en en laat ontdooien. Bestuif het werkvlak met bloem.


Maak zelf papillotte van zalm met boursin. Dit papillotte van zalm met boursin recept is klaar in min.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts