dinsdag 29 januari 2019

Achterwanden keuken

Achterwand keuken inrichten? Waterink Keukenmakerij geeft vakkundig advies. Lees binnen ons blog uitleg over hoe je zelf een kunststof achterwand in de keuken kan monteren.


Handige tips om deze klus succesvol aan te pakken. Een achterwand voor uw keuken van Bokmerk geeft uw keuken direct een prachtig nieuw aanzicht.

Exact op maat, geen voegen, naden of kitranden. En dat binnen twee weken. Jouw nieuwe achterwand vind je bij Keukenloods. Op zoek naar ideeën om je keuken een opfrisbeurt te geven? Kijk dan eens naar een nieuwe achterwand.


Dat lijkt misschien niet voor de hand liggen met een k. Keukenwand en spatscherm keuken : u vindt het bij GAMMA. Bekijk nu het aanbod keukenachterwanden online.

Mooi en functioneel zijn ook achterwanden van aluminium, laminaat of glas. De speciale wanden zijn vocht- en hittebestendig, krasvast en eenvoudig schoon te maken, wat met name voor de achterwand tussen werkblad en bovenkastjes zeer belangrijk is. Kunst in de keuken is ons doel.


Keukenachterwanden hebben als voordeel dat ze op maat uit één stuk worden gemaakt. Ze geven allure aan het huis. Naast de artisticiteit biedt een . Een keukenmuur die past bij je keukenstijl. Ook je muren zijn stijlvol met onze wandpanelen.


Ze zijn makkelijk schoon te maken en beschermen je muren tijdens het koken tegen spetters en rondvliegend eten. Er zijn wandpanelen in verschillende motieven en kleuren die je helpen om je keuken een tikje persoonlijker te . Foto boven: Pimp Your Kitchen. In verband met de hittebestendigheid zijn er een aantal materialen die je beslist niet mag gebruiken voor een achterwand van je keuken. Deze zijn namelijk niet bestand tegen hoge temperaturen en kunnen gaan smelten, vervormen of in brand vliegen. Voor de achterwand kun je materialen gebruiken als glas en rvs.


Een op maat gemaakte glazen keuken achterwand is een strakke en trendy oplossing om uw keuken de extra luxe uitstraling te geven die het al jaren verdient. Niet voor niets zijn glazen achterwanden een opkomende trend.

Welkom bij onze keuken achterwanden configurator. Volg de stappen en u kunt zelf uw glazen keuken achterwanden samenstellen in elke gewenste RAL kleur. Voordat uw begint verzoeken wij u dit even goed door te lezen. De achterwand van een keuken bepaalt voor een groot deel de sfeer en uitstraling van een keuken. Voor welke achterwand kiest u uiteindelijk?


Ga naar de website voor meer informatie. Wij hebben een ruim assortiment aan achterwanden voor de landelijke en moderne keuken. Kies de stijl die bij uw fornuis en afzuigkap past.


Glazen keuken achterwanden op maat voor uw keuken , mogelijk in alle RAL en NCS kleuren. Keuken achterwanden van MGD zijn gemaakt van 6mm gehard glas. Gelakt of geëmailleerd in dekleur naar wens. U kan ook kiezen voor (acide) mat glas voor een dof effect. Dat kan vaak in hetzelfde materiaal als het werkblad maar ook een achterwand van glas, rvs of AluSplash behoort tot de mogelijkheden.


Hieronder vindt u overzicht van alle rvs en glas achterwanden met een vaste maatvoering. Bekijk de inspiratievoorbeelden van een keukenwand in diverse materialen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts