woensdag 23 januari 2019

Italiaanse badkamer merken

Italiaans design voor in de badkamer vindt u bij Luca Sanitair, van douches tot baden en een uitgebreid assortiment in kranen en radiatoren. Door de jarenlange ervaring en productkennis bent u bij Luca Sanitair op het juiste adres als u op zoek bent naar kwalitatieve en mooie producten van Italiaans design. Luxe Italiaanse badkamermeubels en sanitair.


Design baden en inloopdouches. De modellen laten zicht uitstekend combineren met de architectonisch vormgegeven wellnessruimte. Agape badkamerdesign heeft bijgedragen aan de badkamer evolutie.

Zijn iconische producten zoals Spoon en . De eerste producten die Luca Sanitair op de Nederlandse markt brachten was het Italiaanse merk Galassia. Al snel besloot Luca Sanitair om een. Geheel passend bij de vormgeving van uw toilet of bad biedt Luca Sanitair voor elke badkamer een passende Italiaanse design waskom. Nobili is één van de grootste Italiaanse kranenfabrikanten die al meer dan jaar succesvol . Ontdek hier ons volledig assortiment voor de badkamer. Deze baden, douchebakken en wastafels brengen een huiselijke sfeer in de badkamer.


Decor Walther decor walther-valcke- merken. Sanidrome de betere badkamer.

Accessoires voor het dagelijkse leven in de . Burg en Kama Ontwerp badkamermeubels , spiegels, kasten, badkuipen en wastafels. Carlo Frattini Bij FIMA Carlo Frattini heerst een sfeer van “de dingen op zijn Italiaans doen”. Dit vindt zijn oorsprong in de balans tussen strakke planning en hang naar historie en tussen techniek en.


Ontspan, geniet en beleef…. Sjartec is specialist in het ontwerpen en leveren van exclusieve badkamers, tegels en wellness ruimtes. Exclusieve badkamers van Italiaanse topmerken. Bij Sjartec vindt u de meest luxe en exclusieve sanitair merken.


Van luxe Italiaanse badkamermeubels en sanitair tot . Lineabeta Een van de top vijf badkamer - en accessoiremerken van Italië. De producten worden wereldwijd verkocht. Clou is trots op de vertegenwoordiging van dit Italiaanse topmerk. Het Italiaanse merk Fantini is nieuw op de Belgische markt. Ga je voor een speciale, moderne badkamer , dan is Fantini hét merk om te kiezen voor je kranen.


Het handelsmerk van het Italiaanse familiebedrijf is strak design. In de toonzalen van Dagmar Buysse kan je de collectie van Fantini raadplegen. In uw Italiaanse badkamer, opfrissen en douchen in stijl.


Grote Italiaanse badkamer merken vind u in onze showroom. De laatste jaren zie je de Italiaanse douche steeds vaker terugkeren in de badkamer.

Het ontwerp maakt de douche makkelijk toegankelijk en vervangt stilaan de traditionele douchecabine. De troef van de Italiaanse badkamer is de tijdloze omgeving. Hierdoor past deze in alle badkamers, ongeacht de stijl en grootte.


Bouwton heeft een groot assortiment van het merk PORCELANOSA Group in haar showroom. Of het nu gaat om keramiek voor de badkamer , woonkamer of terras, met Porcelanosa heeft een echte spaanse kwaliteit in huis. De meeste kranen in de showroom van Bouwton zijn van het Italiaanse merk Hotbath. Langzaamaan werd het aanbod van producten uitgebreid. Naast keramisch sanitair kwamen er diverse kranenmerken bij, waarbij de eerste start werd gezet met het Italiaanse merk Bongio.


Door de jaren heen is het bedrijf gegroeid met een ruim aanbod in keramisch sanitair, inloopdouches, baden, badmeubels, radiatoren . Vind de fabrikant Italiaanse Sanitair Merken van hoge kwaliteit Italiaanse Sanitair Merken , leverancier en producten voor de laagste prijzen bij Alibaba.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts