maandag 21 januari 2019

Stenen schouw te koop

Inclusief enkele dubbelwandige schoorsteen delen. Ook diverse accessoires zoals haardrekken en haardplaten te koop. Van een kleine houten hoek- schouw , middelgroot.


Grote voorraad zandstenen en marmeren schouwen. Eigen natuursteenwerkplaats waar originele schouwen worden klaargemaakt, dus maatwerk is mogelijk. Stijlschouw in steen te koop Stenen schouwmantel Schouw Haard (Referentie Scw-002) Te bezichtigen bij: Medussa antieke bouwmaterialen en curio… Prijs o.

Een schouwmantel te koop in franse witte steen. Deze gaat weg wegens aankoop van een gashaard. De schouw word zorgvuldig afgebroken zodat ge g … Prijs o. Meeuwen-Gruitrode Neerglabbeek . Ook zandstenen replica schouwen zijn bij ons te verkrijgen. Deze worden in Frankrijk gemaakt en zijn er in vele verschillende maten en afwerkingen, vaak zijn deze moeilijk te onderscheiden van de echte antieke schouwen. Kunt u de juiste niet vinden is er ook nog de mogelijkheid om bestaande schouwen door ons te.


Wij bieden ook prachtige handgekapte zandstenen schouwen.

Onze steenkappers in Frankrijk maken op ambachtelijke wijze authentieke voorzetschouwen , ombouwschouwen , kasteelschouwen etc. Kleine schouwmantels en grote schouwmantels wisselen elkaar af in onze toonzaal. Een klein marmer schouwtje voor in een kleine ruimte of een zeer grote indrukwekkende sierschouw in Franse steen voor een vergaderzaal. Ook zijn er steeds een aantal kasteelschouwen te koop.


Wat dacht u van een kasteelschouw met . Janssen Antieke schouwen voor echt originele antieke schouwen en haarden, grotendeels afkomstig uit oude Franse boerderijen en landhuizen. Maar u kunt ook bij bij ons terecht voor vergelijkbare nieuwe en op maat gemaakte schouwen en haarden. Toegang tot salon op parket met marmeren open haard en ingebouwde bureau meubel.


De keuken is deels op natuursteen en deels op parket, luxueus ingericht. U zoekt de perfecte schouw voor uw kachel? Schouwen van MDF of natuursteen : UwKachel heeft het! Een goede schouw geeft uw kamer karakter en vormt met uw (inbouw)haard een perfecte combinatie. Van modern tot klassiek, bij Uwkachel vindt u gegarandeerd de schouw.


De Opkamer heeft een prachtige collectie van antieke schouwen en sierschouw van Franse kalksteen of zandsteen. De antieke zandsteen schouwen en schouwmantels zijn 18de of 19de eeuw en komen vaak uit Frankrijk of Belgie. In combinatie met een houtkachel of houtgestookte inbouwhaard is een houten schouw niet aan te raden.


Uiteraard is het mogelijk een schouw op maat te laten maken in de door u gewenste hout- of steensoort en uitvoering. Alle kachels en schouwen uit de Stokertje Selectie zijn gegarandeerd een goede koop !

Koop in ieder geval nooit zomaar een losse schouw. Doet u dat wel, dat loopt u het risico geen haard te kunnen vinden die past bij de schouw. Houtkachels zijn er in gietijzer en in stalen uitvoeringen, soms bestaat ( optioneel) de mogelijkheid de kachel aan te kleden met speksteen of natuursteen.


Leven, aankleding en romantiek: u haalt het allemaal in huis met een natuurstenen schouw van HAVÉ Verwarming. Is het nog verstandig om een gashaard te kopen ? Langedijk, de gratis marktplaats. Denk hierbij aan antieke schouwen in marmer, steen en hout.


De antieke schouwen van Mammoet oude Bouwmaterialen zijn relatief eenvoudig, maar daardoor karakteristiek en authentiek. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden om oude bouwmaterialen toe te passen in uw woning. De SVG-detaillist adviseert u deskundig over onze ruime keuze aan schouwen en haardplateaus. Sierschouwen zijn verkrijgbaar in veel steensoorten.


Van relatief zacht kalksteen tot harder marmer of graniet. Dan adviseren wij u beide tegelijk te kopen. De natuurstenen schouwen zijn populair.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts