maandag 7 maart 2016

Oli inbouwreservoir onderdelen

OLI Diamante instroommechaniek (vlotter). OLI EVO binnenwerk compleet. OLI Giada (nieuw) binnenwerk compleet. OLI Better-Adriatico uitstroommechaniek.


OLI Classic Dual Inox vandaalbestendig bedieningspaneel.

Download instructie pdf. Belangrijkste kenmerkenSerie UniversalProductsoort WC ReserveonderdelenKleur ChroomMateriaal MessingExtra informatiezegel. Inbouwreservoir Geberit Universeel.


Hallo je kunt onderdelen bestellen bij. Mijn OLI inbouwtoilet blijft doorlopen. Als de spoelbak vol is sluit de watertoevoer niet goed. Het water loopt door de overstortpijp in het toilet.


Het lukt me niet om de onderdelen uit de stortbak te demonteren om ze schoon te maken of te vervangen.

Is er iemand die me de aanwijzingen hiervoor kan geven? Geberit toiletblokhouder voor sigma inbouw reservoir. Bij Sanitairwinkel hebben we namelijk ook voldoende wc onderdelen en toebehoren om uw toilet of reservoir mee te repareren.


Sommige wc onderdelen zijn speciaal voor bepaalde reservoirs of toiletten gemaakt maar we hebben ook universele wc onderdelen. Toen ik eenmaal de sleutels ha dan ook gelijk de klep open gemaakt en bleek een Oli toilet te zijn (gelukkig op de beneden een Geberit). Na een beetje zoek werk zag ik dat het ooit door Praxis verkocht was en dat zij mogelijk nog wel onderdelen verkochten.


Eerst maar even gezocht naar het waarom . Dit was al bekend in onze data base moet je even zoeken via oliver oftewel Oli. Het lijkt erop als ik de site van portuvera nakijk dat er geen losse onderdelen zijn maar alleen complete sets. Plaats eens een foto van binnen zijde inbouwreservoir zoekt soms gemakkelijke.


Het binnenwerk bevat alle benodigde onderdelen voor Diamante dual flush (dubbele spoeling) alsook. U kunt er dus vanuit gaan dat de kwaliteit van OLI niet onder doet aan die van welbekende A-merken. Oliver Sanitair Onderdelen.


Hangend Wc Lekt Bij Waterreservoir. Portuvera Sanitair Ceramics. Binnenwerk tbv inbouwreservoir.

Tevens bekend als type Adriatico (Praxis). Vind oli op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts