donderdag 16 februari 2017

Perzisch tapijt kopen

Vergelijk en koop goedkope Perzische tapijten online bij ShopAlike. Ontdek ons grote aanbod aan woontextiel online. Van vloerkleden en kussens tot handdoeken en gordijnen, u vindt het hier.


Koop nu uw woonbenodigdheden goedkoop online. Antieke Perzische handgeknoopt vintage tapijt uit Bouchara.

Het tapijt is dun en zeer fijn geknoopt met hoge kwaliteit. Prachtige kleuren met … € 1500. Bel, mail of WhatsApp mij gerust, ik sta u graag te woord. Met vriendelijk groet Paul Koopman . Op zoek naar een prachtig Perzisch vloerkleed? Bekijk snel onze collectie Perzische vloerkleden.


Perzisch tapijt kopen en verkopen Perzische tapijten kunnen veel waard zijn. Kenmerken zijn dat het met de hand wordt gemaakt en dat het geverfd is.

Wanneer een tapijt beschadigd is geraakt kan het door een specialist gerepareerd worden. Op deze site kunt u een voorproefje zien van onze collectie tapijten. Wij verkopen uitsluitend authentiek Perzische tapijten , speciaal voor ons geïmporteerd uit Perzie.


Een groot deel van de collectie is zelfs speciaal geknoopt voor ons: deze tapijten zijn te herkennen aan de signatie VPT: Valerius Perzische Tapijten. Zo komen de Perzische tapijten in Nederlandse IKEA-winkels te liggen. De kwaliteit is nog uitstekend en het handgeknoopte kleed is alleen maar in waarde gestegen. Onderstaande collectie is slechts een deel van onze Ziegler tapijten collectie. Wij nodigen u graag uit in onze showroom om deze prachtige Ziegler tapijten van dichtbij te bewonderen ! Nowrozy Perzische Tapijten - de juiste keuze voor uw tapijt.


Wegens omstandigheden ben ik genoodzaakt met mijn webwinkel in Perzische tapijten te stoppen. Verkoop rechtstreeks aan particulieren! Onze vintage tapijten geven uw huis een eigen stijl, veranderen de sfeer in elke ruimte en houden uw vloeren warm! Onze klanten kiezen voor gebruikte Perzische Tapijten omdat het een slimme manier van geld besparen- en bovenal een duurzame keuze is. Fraai Klassiek Retro Tapijt 1x . Vind perzische tapijten op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel.

Grote collectie Perzische tapijten. Direct leverbaar en vanwege eigen import gegarandeerd de beste prijs. Wij bieden alle maten en prijsklassen Perzische tapijten.


Tevens hoge kortingen aanbiedingen in onze outlet. Een tapijt van Perzische origine is goed van kwaliteit. Dhr Antonius Toele begon zijn zaak op de Overtoom met de verkoop van kamerbreed tapijt , gordijnstoffen en kussens en heeft zich gespecialiseerd in tapijten uit het voormalig Perzië. Het is een heel specifiek type tapijt dat de laatste jaren . Deze worden gemaakt door nomadenstammen waar wij al decennia mee samen werken.


Evenals de omstandigheden tussen een in een werkplaats vervaardigd tapijt en een tapijt gemaakt door nomaden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts