vrijdag 12 augustus 2016

Koelvitrines

Koop of Verkoop koelvitrine op Marktplaats. Hier vindt u ruime keus in losstaande- en opzetvitrines. De roestvrijstalen tafeldisplays en opzetkasten zijn ideaal in winkels en lunchrooms.


De speciale displays voor gebak, pralines en ijs zorgen dat u ook desserts koud kunt bewaren en serveren. Wij zijn de Horeca groothandel online voor professional en consument! Om dit te bereiken dient u gebruik te maken van een of meerdere koelvitrines. Koelvitrines koop je voordelig online op Horecagrootkeukenshop. Een koelvitrine zorgt er namelijk voor dat uw etenswaren en maaltijden altijd op exact de juiste temperatuur blijven, zodat de etenswaren en maaltijden vers blijven en de juiste smaak behouden.


Bent u op zoek naar een nieuwe koelvitrine voor . Of wilt u graag dat gerechten langer houdbaar blijven door deze op de juiste temperatuur te houden? Bij Horeca Megastore kunt u uit een groot assortiment voordelige en energiezuinige koelvitrines kiezen. Een koelvitrine is een langwerpige uitstalkast waarin voedselproducten worden getoond die koel bewaard moeten worden teneinde hun versheid te behouden.


Ze worden gebruikt in zuivelwinkels, groentenwinkels, banketbakkerijen, slagerijen, vishandels en dergelijke, en ook in supermarkten. Daarnaast worden salades . Gratis verzending en levering binnen - uur. HorecaTraders biedt een breed assortiment koelvitrines aan. Bent u een slager, grand café-eigenaar of een lunchroom houder? Wij bieden koelvitrines die kunnen worden gebruikt voor elke type horecagelegenheid.


Afhankelijk van uw wensen geven wij u een advies bij de keuze van een geschikte koelvitrine. Ben je op zoek naar een koelvitrine ? Horepa leverancier van: koelvitrines voor horeca en particulier gebruik. Groot horeca assortiment tegen de laagste prijs en snel gelever bekijk onze koelvitrines voor gebruik in de horeca en bestel online! Prijs per stuk 7euro.


Dan bent u bij Maxima Kitchen Equipment aan het juiste adres! Bekijk hier ons professionele koelvitrines. U kunt bij ons terecht voor verschillende modellen koelvitrines.


Bent u benieuwd naar de modellen die wij aanbieden? Ideaal om uw dranken koud te houden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts