woensdag 26 december 2018

Quooker perlator ontkalken

Het kraanzeefje (de perlator ) zal met enige regelmaat ontkalkt moeten worden, dit is eenvoudig zelf te doen. Draai met de hand de metalen huls aan het uiteinde van de uitloop los en leg het zeefje enige tijd in schoonmaakazijn. Afhankelijk van de waterhar. Kwestie van af en toe het kraanzeefje (de perlator ) van je Quooker ontkalken.


Hoe vaak, hangt af van de waterhardheid bij jou in de buurt. Reken op gemiddeld twee keer per jaar. Het is heel eenvoudig: draai de metalen huls aan het einde van de uitloop los, leg enkel het zeefje een uurtje in schoonmaakazijn, spoel het . Perlator of kraanzeefje ontkalken.


De perlator of het kraanzeefje moet regelmatig ontkalkt worden. Dit kan simpelweg door de metalen huls (dit vind je aan het uiteinde van de uitloop) los te draaien en in schoonmaakazijn te leggen. Na een tijdje kun je de kalk eraf zeven en de perlator weer vastdraaien op de kraan. Hoe uw Quooker onderhouden?


Ontkalk regelmatig de perlator (het kranenzeefje). Verder adviseren wij om het HiTAC koolstoffilter wat zich in het Quooker reservoir bevindt één maal per jaar te vervangen. Het vervangen van het HiTAC koolstoffilter kunt u door Quooker of Verveer Keukens laten verzorgen. Waarom moet ik het HiTAC koolstoffilter 1x per . In deze montagehandleiding van vervangingsmarkt ziet u hoe een binnenwerk van singletaps.


Dankzij deze Technische tips videos van Hansgrohe, leert u in enkele. Douchekop, -slang en perlator ontkalken. Patrimonium woonservice.


Het Quooker filter wordt bewaard onder een temperatuur van 110ºC (steriel). Wij adviseren u de perlator (het zeefje in de uitloop van de kraan) los te draaien en te ontkalken in azijn wanneer dat nodig is. Onderhoud van uw Quooker. Het koolstoffilter zal bij regelmatig gebruik ééns per c. De kwaliteit van het water is afhankelijk van het gebied waar u woont.


Bijkomed voordeel tijdens . Heeft u vragen over de Quooker ? Bekijk hier de meest voorkomende vragen. Grote kans dat het antwoord op uw vraag er al tussen zit. In het reservoir zal door de hoge temperatuur van het water de opgeloste kalk neerslaan op het verwarmingselement.


Doordat deze bij het opwar- men uitzet, zal het laagje kalk dat zich heeft gevormd er af barsten. Deze schilfers komen op de bodem van het reservoir te liggen en worden uitge- spoeld bij de filterwisseling. Roset Quooker Fusion FLEX RVS QUROSFLRVS.


Dit voorkomt verstopping en sproeien van de kraan. In de kraan is een indicatielampje aangebracht dat aangeeft of . De uitloop van de kraan is draaibaar en in hoogte verstelbaar (geldt niet voor de. Fusion of Flex). Hiermee kunt u de uitloop in de voor u meest geschikte stand zetten. Waar moet je verder aan denken wanneer je de Quooker in lengte van dagen wilt gebruiken?


Het is raadzaam om – afhankelijk van de hardheid van het water – de perlator regelmatig van kalk te ontdoen door . Het is aan te raden om de HiTAC koolstoffilter uit het reservoir als je in een kalkrijk gebied woont één keer in de vier . Aansluiting op koud waterleiding. Capaciteit: liter 100°C, opwarmtijd: minuten. Belangrijkste kenmerken: Kokend water .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts