donderdag 27 december 2018

Gram koelkast storing

Download hier gratis uw Gram Koelkast handleiding. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Alle niet-verpakte producten die in de koelkast worden bewaard dienen te worden afgedekt om onnodige corrosie van de inwendige onderdelen van de kast (o.a. de verdamper) te voorkomen. U mag niet rechtstreeks met een waterstraal of hogedrukspuit op de koelkast spuiten, en het is niet toegestaan om stoomreiniging . Houd hier rekening mee bij het verwijderen van de transportpallet. Als de kast liggend is vervoerd tijdens transport, dient de kast 24.


Schakel altijd de stroom uit als er een storing optreedt en bij reiniging of onderhoud. Als het goed is slaat de compressor voor de koeling nu aan, je kunt dit nagaan door te luisteren of je een licht gebrom hoort. Als je Gram koelkast nog steeds niet goed koelt, ook niet na het aanpassen van de temperatuur, dan is de kans groot dat de thermostaat defect is. Dit is de meest voorkomende storing bij koelkasten.


Moet ik meteen een nieuwe gaan. Ik heb ee horeca vriezer staan en die vriest niet verder dan -12. Gram , of door servicemonteur die is aangewezen door Gram. Uw Gram vrieskast laten installeren?


Bij Techno Horeca werken we met deskundige monteurs die uw aankoop direct in uw grootkeuken plaatsen. Storingsmelding met vermelding van datum, type, serienummer, naam klant, adres, telefoonnummer en aard van de storing doorgegeven aan Gram. Deur rechts of links afgehangen, met slot, zelfsluitende deur, grijs nylon gecoat stalen draadroosters. Als dit niet werkt kan het zijn dat er een verstopping zit bij de ijsblokjesmachine.


Dan raad ik aan om de koelkast even helemaal uit te schakelen en laten ontdooien. Misschien zit er net een klompje ijs vast, waardoor hij een storing geeft. Na het uitschakelen dus enkele uren uit laten staan en goed reinigen. Zoekt u koelapparatuur van het merk Gram ? Jos ten Berg BV levert een uitgebreid assortiment professionele koelingen! Controleprint voor koelkast L 90mm B 36mm passend voor GRAM type ETCD2DTechnische gegevenstoepassingvoor koelkastlengtemmbreedtemmpassend voorGRAMtypeETCD2D​​LevertijdOp aanvraagPassend.


Indien u aan uw een storing heeft dan verzoeken wij u telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen zodat we de storing kunnen bespreken. Vind gram koelkast op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Oplossen van storingen aan airco systemen,.


The BioMidi cabinet is designed to meet the majority of biomaterial refrigeration and freezer requirements, with very few limitations. The specifications include the major features from our top–of–the– range BioPlus model, making it the ideal choice when the ability to maintain stable temperatures is decisive in a . BioCompact is een reeks van economisch verantwoorde en milieubewuste vriezers en koelkasten , specifiek ontworpen voor biostorage doeleinden. These refrigerators and freezers provides you with significantly better performance than any other cabinets in this segment, on account of a refrigeration . De K6heeft een geforceerd koelsysteem en unieke.


Verlichting in de kast - Enkel van toepassing op BioCompact koelkasten met glasdeur. In geval van technische problemen of storingen altijd contact.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts