donderdag 13 december 2018

Steiger ingestort den haag

Bij de verbouwing van het voormalige ministerie van VROM is donderdagochtend een dode gevallen nadat een steiger was ingestort. Het slachtoffer is een toevallige passant, meldt de politie. Het gaat om een 47-jarige vrouw zonder vaste woon of verblijfplaats, heeft de politie vrijdag bekendgemaakt. Man gewond na metershoge val van bouwsteiger in Leidschenveen.


DEN HAAG - Een bouwvakker is maandagmorgen van acht meter hoogte gevallen. Hij viel van een steiger in de Aspasialaan in de Haagse wijk Leidschenveen.

De man was aan het werk op een bouwplaats. Een man heeft in het Westelijk Havengebied van Amsterdam vanmiddag ruim twee uur bekneld gelegen onder een deels ingestorte steiger. De brandweer heeft hem inmiddels uit zijn benarde positie bevrijd. Na lang gepuzzel konden ze de onfortuinlijke man, die op meter hoogte vastzat, per kraan naar beneden laten. Het steigersysteem blijkt niet volgens het ontwerp opgebouwd.


Steiger ingestort in Den Haag. De hulpdiensten in Den Haag hebben vrijdagmiddag groot alarm geslagen toen bij de Bijenkorf aan de Gedempte Gracht een steiger met twee mannen daarop omviel. De twee slachtoffers vielen van de steiger , toen die door nog onbekende oorzaak naar beneden kwam, . Aan het Amsterdamse Rokin is een steiger ingestort terwijl er bouwvakkers op stonden.

Een van hen is meters naar beneden gestort. Hij raakte bekneld onder de stellage. Een andere bouwvakker raakte lichtgewond. Man na ruim uur onder deels ingestorte steiger bevrijd. Hulpdiensten zijn er maandag na twee uur in geslaagd om een man te bevrijden die werd bedolven door een deels ingestorte steiger waar hij aan het werk was Lees verder.


Vallend steigermateriaal kost persoon in Den Haag het leven. Evaluatie van de rampenbestrijding. Het mysterie van Hoogeveen. Bouwvakkers zijn gebouwen uitgestuurd en mogen naar huis.


Brand in zorgcentrum De . Er is vandaag een dodelijk slachtoffer. De onvolledigheid van het ontwerp van de steiger is aan te merken als primaire oorzaak van het bezwijken van de steiger. De rechtbank is tot de conclusie gekomen dat de steiger is ingestort als gevolg van het ontbreken van voldoende schoren of diagonalen in met name de . Peperdure Rolls Royce uitgebrand in Valkenswaard. Auto gaat verloren bij felle brand in Den Haag. Twee aanhoudingen na inval woning Den Haag.


Wat Vindt Nederland moet er een dresscode komen voor Kamerleden? Ongeval met ingestorte steiger.

COT Instituut voor Veiligheids- en Crisismanagement B. Over een lengte van ongeveer meter is maandag de tientallen meters hoge steiger van een bouwwerk in Den Haag ingestort. Na het ongeluk overzag de politie vanaf een werkplatform de plaats van het ongeluk om. Kampioen PSV sluit seizoen af met 3-winst op ADO Den Haag Landskampioen PSV heeft het seizoen afgesloten met een 3-overwinning op ADO Den Haag. De persoon die donderdagochtend in Den Haag om het leven kwam nadat ze werd geraakt door vallend steigermateriaal blijkt een 47-jarige vrouw uit Bulgarije te zijn zonder vaste woon- of verblijfplaats.


De steiger op het terrein van Westway Terminal in Westpoort is rond 11.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts