maandag 3 december 2018

Soepkom laten bedrukken

Bedrukte soepkommen zijn originele en veelzijdige relatiegeschenken. Niet alleen kan het geschenk voor verschillende doeleinden worden gebruikt, ook het bedrukken kan geheel naar uw eigen inzicht zodat u tevreden kunt zijn met het eindresultaat. Wilt u bedrukte soepkommen kopen?


Dan bent u bij Premiumgids. Wij kunnen de soepkom met opdruk voorzien en snel leveren. Dit leuke promotieartikel zal het goed doen bij de `food` liefhebbers. De soepkommen bedrukken kan namelijk ook aan de binnenkant. U kunt bijvoorbeeld de bodem van de soepkom van een bedrukking voorzien.


Zo ziet men de bedrukking pas als de soep opgegeten is. Dit is vaak een erg leuke verrassing. U kunt dan ook verschillende ontwerpen laten maken, waardoor het altijd weer een . We hebben een compleet assortiment aan witte koffiebekers en soepkommen.


Deze lenen zich uitstekend om te laten bedrukken. Voor een smaakvolle publiciteit! Originele soepkom van keramiek met oren en bijpassende lepel. Inhoud: 4ml, formaat: 1x cm. Makkelijk en snel te bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam.


Bestel nu via onze webshop! Groothandel voor al uw bedrukte relatiegeschenken, premiums, promotieartikelen en bedrijfskleding. Uw servies kunt u laten bedrukken naar eigen creatie.


Relatiegeschenk Soepkom (3ml) met opdruk zoals een logo of zonder opdruk. Maar wij bieden u ook vele decoratiemogelijkheden waarbij wordt gelet op functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Behalve een logo is het mogelijk een dun lijntje op of onder de rand van het produ. Door de vocht en vetwerende eigenschappen van suikerriet en palmblad zijn beide zeer geschikt om wegwerp soepkommen van te produceren.


Wisselbeeld kaarten op maat gemaakt wij maken wisselbeeld kaarten in het door u gewenste formaat en met uw gewenste afbeelding. Aan de achterzijde kunt u deze met een logo of tekst laten bedrukken of ze kunnen aan achterzijde zelfklevend gemaakt worden. Een koffiebeker zonder rand met een lage ran daar lijken de snackbekers op!


Een handige beker met een eigenzinnig ontwerp die veel wordt gebruikt voor kleine snacks of patat. Naast de open variant is er een snackbeker die flapdeksels heeft en zo afgesloten kan worden. Ze worden geproduceerd op kleinschalige locaties in ontwikkelingslanden waar men werkt volgens het fairtradeprincipe.


Bij ons kunt u ze voorzien van een eigen . Deze productiemethode geeft ieder kommetje zijn eigen unieke kleur . We hebben mogelijkheden van personaliseren: bijschrijven, inkleuren, babybakjes en persoonlijk ontwerp. Klik op van de blokjes hieronder en zie wat de mogelijkheden zijn. BIJSCHRIJVEN Maak een item persoonlijk door er een tekstje of naam bij te laten schrijven. INKLEUREN Op zoek naar iets persoonlijks ? Wij leveren bedrukte servetten met uw logo! Eco servetten zijn gemaakt van 1 gerecycle ongebleekt papier.


Duurzame servetten zijn een milieuvriendelijk alternatief voor reguliere servetten. Het Europese Ecolabel erkent de duurzame productieprocessen van de eco servetten. Servetten bedrukken wij al vanaf . Koffiebekers zijn al vanaf 200. PLA-bekers kunt u al vanaf 50.


Het artwork dient aangeleverd te worden conform de door ons toegestuurde aanleverspecificaties. Het is ook mogelijk om het ontwerp door ons te laten verzorgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts