dinsdag 4 september 2018

Bio verpakkingen

Ons uitgebreide assortiment met duurzame verpakkingen! Snelle levering en persoonlijke service. Bekijk snel ons gehele aanbod wegwerpservies.


Groot assortiment biologisch afbreekbare verpakkingen voor de zakelijke markt. Voor professionele bedrijven welke MVO hoog in het vaandel hebben. Ze lossen op in water en composteren zowel in de composthoop als in de grond.

Verkoop van verpakkingen voor salade, Buckaty, Krayb, Boxee en Deli Korflijnen , recyclebaar en biologisch afbreekbaar. BioHart is een van de eerste Nederlandse leveranciers van composteerbare producten. Een ecologische verpakking is voor veel mensen allang vanzelfsprekend.


Steeds vaker wordt overgegaan op een ecoverpakking. Zeker in de gastronomie en cateringservice is de vraag naar bio verpakkingen sterk gestegen. Wij bieden u biologisch verpakkingsmateriaal dat nauwelijks te wensen over laat. Biologisch afbreekbare verpakkingen. De BioBag of biologisch afbreekbare zak is hét milieuvriendelijk alternatief voor de plastic draagtas.


Gemaakt uit hernieuwbare grondstoffen is een BioBag draagtas 1 composteerbaar in een industriële composteeromgeving (of door thuiscompostering).

Hier vind u ons complete assortiment duurzame verpakkingen (bruine kraft) en op suikerriet (bagasse) gebaseerde menu dozen. Onze biologisch afbreekbare verpakkingen en menudozen zijn geschikt voor zowel koude als warme toepassingen. Door de stevige kwaliteit zijn onze bio menudozen en verpakkingen geschikt . Volgens de gegevens van de EuPC wordt. In de media wordt momenteel veel aandacht geschonken aan plastic verpakkingen en wel op een zeer negatieve manier.


Consumenten maken zich steeds grotere zorgen over waar al dit plastic. Het Europese biolabel is verplicht op alle voorverpakte bioproducten uit de EU die aan de biowetgeving voldoen. Welke verplichtingen brengt dat met zich mee en wat doe je met bioproducten uit niet-EU-landen?


Steeds meer verpakkingsproducten worden gemaakt. Ons bedrijf heeft een steeds groter assortiment met deze producten. Kom gerust eens kijken en laat u informeren, wat voor uw bedrijf de.


Als een bekend champagnemerk kiest voor een bioverpakking van aardappelzetmeel, moet er toch echt wel wat aan de hand zijn in de verpakkingenindustrie. Het wil in ieder geval zeggen dat de grauwe uitstraling van de traditionele eierendoos definitief achter ons ligt. Champagnehuis Veuve Clicquot . Batelaan Kunststoffen B. Door de unieke vormen, patronen en kleuren van de natuur raken we steeds opnieuw . Bio verpakkingen op maat?


Verpakking – milieuvriendelijke oplossingen. HiPP doet er alles aan om verpakkingsmateriaal tot een absoluut minimum te reduceren en om bronnen te beschermen.

Elke nieuwe verpakking moet altijd ecologisch meer verantwoord zijn dan de voorganger. Er worden uitsluitend materialen gemaakt van gerecycleerd karton . Wij geloven in biologisch afbreekbare verpakkingen en duurzaam ondernemen. Moeten biologische producten verplicht worden verpakt? Wat bepaalt de Europese wetgeving betreffende biologische voeding?


Biedt het een voordeel als bioproducten worden verpakt? Het antwoord vindt u hieronder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts