maandag 10 september 2018

Bosch gsn51aw41 ijsblokjes

En nu dus ook een diepvries van bosch aangeschaft super mooi apparaat en eigenlijk gekocht door de super makkelijke ijsblokjes maker en natuurlijk omdat het van ons vertrouwde merk bosch is. Niet alleen een super slim en mooi design maar ook makkelijk in gebruik een echte aanrader! En we konden ook nog is €. Geweldige diepvriezer met heel veel ruimte en ideaal met de ijsblokjesmaker ! Water in het bakje en het water wordt zelf verspreid over de vorm en als het water bevroren is ijsblokjes in het bakje en kan gelijk het vormpje weer vullen! Oorspronkelijk gepost op bosch -home. FreshSense: garandeert een constante binnentemperatuur, zodat etenswaren langer vers blijven.


NoFrost: voorkomt ijsvorming en maakt ontdooien zo overbodig. Dat bespaart u veel tijd en energie. VarioZone: meer flexibiliteit en ruimte dankzij uitneembare glazen plateaus in het.


Je kan dus altijd genoeg ruimte maken voor producten van bijzondere groottes. No Frost voorkomt rijp- en ijsvorming waardoor het ontdooien van de vriezer tot het verleden behoort. De Bosch vrieskast geeft je een signaal als de deur te lang open blijft. Er moet manueel water toegevoegd worden voor ijsblokjes.


Ook de ijsblokjes zijn een pluspunt echter moet je deze wel opvullen ( geen automatisch systeem zoals bij american fridge) grote indelingsvakken met 1 . Oude vrieskast na jaar stuk en onderdeel niet meer leverbaar. Daarom nu keuze voor een Bosch. De forse afmetingen vallen direct op maar de bedenkingen zijn direct weg na het inpakken. Hij biedt verrassend veel opbergruimte.


De handige ijsblokjes functionaliteit is een verademing na het gemartel met die vormpjes . Met deze Bosch BSN51AWSerie vriezer heb je een van de beste vriezers van dit moment. Positief is dat we zelf. Deze vrieskast van Bosc heeft een zee aan ruimte, duidelijke LED verlichting en een handige ijsblokjes -maker. Je bespaart dus niet alleen energiekosten,. No-Frost systeem Dit systeem zorgt er voor dat de koelkast geen ijs.


Bosch GSN51AWnofrost Geavanceerde technologie die ijsvorming voorkomt en ontdooien zo overbodig maakt. Vriezer vriest producten snel en goed in. Temperatuur kan je zelf kiezen van -tot -24. Ook een ingebouwde ijsblokjesfunctie.


Deze is niet automatisch ( handmatig vullen), maar werkt wel erg goed! De blokjes laten gemakkelijk los. Dus snel en gemakkelijk ijsblokjes maken en geen geknoei met losse ijsblokjesmakers. Deze techniek voorkomt namelijk rijp- en ijsvorming.


Het is dan ook een zeer logische applicatie voor vriezers: met de kou die een vriezer dagelijks produceert is het natuurlijk gemakkelijk om ijsblokjes te produceren. De vriezers die je hier in beeld ziet hebben deze handige functie. Bestel de BOSCH GSN51AWnu bij MediaMarkt. Online of in één van onze winkels.


Een van deze lades is een BigBox: een extra. Een zeer grote diepvries met ijsblokjes lade erin. Lawaai valt mee, maar voor ons net teveel . De IceTwister heeft ruimte voor ijsblokjes en zijn simpel en snel bij te vullen zonder te knoeien. Snelmenu Bosch GSN51AW41.


Bij NoFrost wordt de lucht met vocht en al uit het vriesdeel gezogen. Handig, de ijsblokjesmaker en de big box. De lucht wordt gekoeld en het vocht wordt als ijs vastgehouden door de verdamper.


Deze wordt regelmatig volautomatisch ontdooid. Ledverlichting: verlicht de koelkast gelijkmatig, zonder te verblinden en gaat even lang mee als het apparaat zelf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts