vrijdag 21 september 2018

Monte scroppino recept

Monte Scroppino - Heerlijk als vooraf, tussendoor of achterafje. Anders, Drankje, personen, Italiaans. Frisse cocktail van wodka, prosecco, citroensorbetijs en limoen, heerlijk als toetje of tussendoor. De Scroppino doet het zowel in de zomer als in de winter goed! Bekijk het recept op Cocktailicious.


Een Italiaanse spoom (tussengerecht) van sorbetijs, prosecco en wodka.

Deze heerlijke cocktail is bedoeld om de maaltijd goed te laten zakken. Ook zin in een lekker sorbetdrankje? Zo maak je zelf een Scroppino ! Ik neem het mee om eens een lekker toetje op tafel te zetten. Speciaal voor nieuwjaar het recept voor deze verfrissende drank met citroen sorbet ijs, wodka en.


We geven je twee recepten. De ene het traditionele recept met Grappa en een . Vandaag meer informatie. De originele Scroppino wordt bereid volgens Venitiaans recept bestaande uit wodka, Prosecco en een special soort limoen-roomijs.

Scroppino is een trendy drankje dat vanuit Venetië- Italië is overgewaaid. Maar, ook in het zonnetje . Deze mix is gebaseerd op een oud Venetiaans recept en bevat wodka, prosecco en een speciaal soort limoenijs. Het drankje bevat. De oorsprong ligt waarschijnlijk in de Italiaanse regio Veneto, waar het in dialect wordt aangeduid met het woord sgropìn. Recept : scheppen citroensorbet dl bevroren wodka dl goed gekoelde droge prosecco.


Klop met een blender of een garde alle ingrediënten tot een luchtig . We kregen heerlijke Italiaanse hapjes geserveerd (door bijzonder knappe mannen), genoten van het zonnetje en praatten gezellig bij. Ontwikkeld volgens de beste Italiaanse tradities en bevat alleen de lekkerste natuurlijke ingrediënten. Deze Italiaanse specialiteit is gemaakt van prosecco, wodka en speciaal limoen-roomijs en is LEKKER! Normaal gesproken zou de barkeeper betrekkelijk lang bezig zijn de scroppino te bereiden voor een beperkt aantal gasten. Niks lekkerder dan een koele Scroppinococktail op het terras.


Een frisse cocktail die volgens authentieke Italiaanse traditie is ontwikkel en waarbij alleen gebruik is gemaakt van de meest hoogwaardige natuurlijke ingrediënten. Bereidingswijze: Haal het sorbetijs uit de vriezer, zodat het iets zachter wordt. Schep het ijs in een grote kom en schenk de limoncello en Prosecco erbij.


Klop het geheel met een garde tot een schuimende drank. Verdeel de cocktail over de glazen, garneer ze met een takje verse munt. Een Kwestie van Smaak heeft als aftrap voor de influencerscampagne een feestelijk foodbloggersdiner georganiseerd.

Die machine heeft ons echt weer op de kaart gezet. Wij zijn de enigen die het klaar voor gebruik en zonder chemische toevoegingen produceert. Volgens de ondernemer is . Leuk recept voor de feestdagen #129346; Recept scroppino pers.


Benodigdheden: liter citroen sorbetijs 1ml vodka 5ml prosecco Limoen. Dit scroppino recept is klaar in min. Perfect voor de momenten waarop je net even op zoek bent naar iets zoeters dan een glas droge witte wijn of een prosecco.


Kun jij hier ook zo van genieten? De cocktail bestaat uit een mix van Vodka, mousserende .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts