donderdag 6 september 2018

Blik ontwerpen

Tevens vind je hier de werktekeningen die nodig zijn om een eigen ontwerp dekselbedrukking, sticker of label te maken. Je kunt zo gemakkelijk je eigen ontwerpen aanleveren. Dit kan direct bij het plaatsen van een online order, maar . Geef je wensen en ideeën, met betrekking tot de ontwerpen , aan ons door. Dan maken wij voor jou een passend ontwerp.


Voorraad- of snoepblik Dit voorraadblik is voor verschillende doeleinden inzetbaar. Door het blik te vullen met snoep of drop, maak je van het voorraadblik een snoepblik. Het snoepblik kunnen wij . Rond blik met een unieke sluiting: een deksel met klipsluiting. Dit geeft een standaard voorraadblikje ineens een heel ander uiterlijk! Volledig in bedrijfseigen huisstijl op te maken.


Zo kun je gemakkelijk zelf een label ontwerpen voor het blikje met schoolkrijt! Maak je liever een geheel eigen ontworpen label? Heb jij wel de ideeën, maar moeite met de uitwerking hiervan?


Vertel ons wat jouw wensen zijn en onze creatieve . Met de opties A, B of C kies je de gewenste afmeting van de bedrukking (let op: optie A is enkel een logo of tekst). Met behulp van het bijgeleverde stramien . Ontwerp je eigen unieke bierblikje. Wij houden niet van grijs en grauw, maar geven het leven graag wat kleur. Met alles wat je doet laat je namelijk zien wie je bent.


Met wat je draagt en zegt, maar ook met wat je drinkt en geeft. Daarom geven wij je de vrijheid in handen om jouw eigen blikjes te ontwerpen. Blaffende vormgevers bijten niet. Wil je meer weten over Hanneke, Laurelien, Lieveke, Merel of Larissa, over Oetel of Kyra?


Frisse blik is een servicegericht grafisch ontwerpbureau dat gespecialiseerd is in conceptontwikkeling, grafisch ontwerp en productie. Een creatieve partner met een heldere en een persoonlijke aanpak, die visie vertaalt naar pakkende communicatie. Blik grafisch ontwerp streeft naar duurzame communicatie: helder, eerlijk en uitnodigend communiceren.


We houden van ons werk, van korte lijnen, actie en resultaat. Onze opdrachtgevers vinden ons inspirerende aanpakkers. Je kan jouw unieke cadeau ook meteen online bestellen. Laat ons creatieve brein kraken voor de mooiste en pakkendste concepten. U kunt ons inschakelen voor communicatieconcept maar ook voor het realiseren van pakkende ontwerpen en websites die voor u werken.


Onze werkwijze is helder en duidelijk. Op de koffie bij Blik Vormgeving? Neem dan direct contact op via . Onze naam hebben we niet voor niets: we kijken met een frisse blik naar uw organisatie en zorgen voor een Blikvangend resultaat.


Of het nu gaat om een logo ontwerp , responsive websites (design en ontwikkeling Blik2click) of drukwerk, we zorgen altijd voor een (out of the box) reclame-uiting die aansluit bij de visie en . Maak de keuze uit jouw favoriete ontwerp , kleur achtergrond en geef een leuke unieke tekst op. Zou komt jouw vader de zomer wel door met altijd dat . De ontwerpen van Atelier Blik eindigen niet bij een mooie gevel. Interieur is een net zo belangrijk onderdeel van het ontwerp , beide disciplines hangen nauw samen met elkaar.


Wijnblikken bestel je via MijnWijnblik. Bezoek ons assortiment wijnblikken of laat je persoonlijke wijnblik door ons ontwerpen ! Vrijdagavondmiddag april staan de praalwagens opgesteld in het centrum van Noordwijkerhout.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts