dinsdag 11 september 2018

High tea den haag

Voor Hagenezen of mensen die binnenkort een tripje naar deze gezellige stad op de planning hebben staan, tipt Glamour de leukste high tea adresjes. Zoekt u een bijzondere locatie voor een high tea in Den Haag ? Bij The Penthouse verzekeren wij u een onvergetelijke middag. De hoogste High Tea van Nederland – geniet van deze unieke ervaring! Highest Tea in The Penthouse , op 1meter hoogte – dat is genieten van deze unieke plek, het uitzicht, maar natuurlijk .

Lekker uit eten in Den Haag ? Ontdek de beste High tea restaurants op IENS, van eetcafé tot sterrenzaak. Lees recensies en reserveer direct! Onze High T is een heerlijke manier om te genieten van onbeperkt Mr. Jones thee en verrukkelijke lekkernijen.


Zoek je favoriete stoel uit en geniet van de lekkerste Italiaanse koffie, upper-class thee, fabuleuze High Tea en hongerstillende homemade taart op een gezellig bordje uit grootmoeders tijd. HIGH TEA IN EEN LUXE AMBIANCE De High Tea is te reserveren in een aparte zaal of ons restaurant. De High Tea kan helaas niet op zondag in ons restaurant gereserveerd worden, in verband met de zondagsbrunch.

Voor groepen in een aparte zaal is dit wel mogelijk. Onze legendarische Des Indes High Tea is pure verwennerij en maakt onderdeel uit van de tradities in Den Haag. Onze vier gangen Des Indes High Tea wordt opgediend in de prachtige lounge van Hotel Des Indes. Laat u verrassen met allerlei hartige en zoete lekkernijen uit de keuken van onze chef, begeleid door . Den Haag staat natuurlijk bekend om haar heerlijke terrasjes, cafeetjes en restaurantjes.


Als locatie heb ik Pavlov in Den Haag uitgekozen. Pavlov ligt vlakbij het centraal station en is zodoende voor iedereen makkelijk te vinden! Het restaurant is gehuisvest in een mooi historisch pand en heeft van binnen een industriële uitstraling waar ik gek op ben. Al met al een leuke plek om kennis te . Lunchen, een activiteit die we allemaal doen of in ieder geval proberen te doen.


Een high tea wil men nog wel eens teveel van het goede vinden, maar even lunchen ontkom je niet aan. Je kunt een lunch net zo leuk of zo simpel maken als je zelf maar wilt. Thuis in mijn eigen vertrouwde omgeving wil ik me . Gezellig uitgebreid High Tea in Restaurant Bijhorst in Wassenaar.


Genieten van een high tea betekent bij Hoeve Kromwijk genieten van heerlijke zoete en hartige hapjes in een geweldige omgeving. Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor een high tea in Den Haag en omgeving?

Kijk dan eens naar de mooie ligging van Hoeve Kromwijk, gelegen aan de rand van Zoetermeer. Bekijk onze high tea arrangementen in Den Haag of bezoek de site voor meer uitjes in Haarlem! Highteabrunch, Café Restaurant De Boterwaag, Centrum, Centrum, Den Haag. Grand Café, Regionaal restaurant, Biologisch restaurant. Vind meer informatie over De Boterwaag op dinnersite.


De Hofstad heeft nu ook een Yoghurt Barn. Kom gezellig langs op Plaats voor een uitgebreide high tea ! Knusse tafeltjes, gezellige banken, heerlijke. Kies voor ons heerlijke verrassingsmenu met keuze uit en gangen, en laat u verrassen door onze chef-kok.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts