vrijdag 28 september 2018

Taxatie zilveren voorwerpen

Hij heeft duizenden zilveren gebruiksvoorwerpen voorwerpen gezien en kan door zijn expertise de herkomst, datering en actuele waarde . Roland van Groeningen is beëdigd en gecertificeerd taxateur en reeds jaar actief in de branche. Dan kan het interessant voor u zijn om het te verkopen. Dat geld kunt u investeren in iets waar u. We taxeren uw zilveren voorwerpen vrijblijvend en doen u een reëel aanbod.

Hieronder verstaan wij sieraden, juwelen en horloges zowel van goud en zilver als van platina en onedele metalen of materialen. Bent u tevreden en wilt u het zilver. Tevens valt hieronder zilveren en verzilverd bestek, overig eetgerei, schalen, vazen en siervoorwerpen. Al deze voorwerpen worden beschreven naar aar gehalte en indien mogelijk worden . Het Nederlandsche Inkoopkantoor biedt u de hoogste zilverprijs per gram, gratis taxatie en contante uitbetaling. Kom naar onze winkel in Deventer of Hengelo.


Als u besluit om uw zilver te verkopen dan komt u met uw zilveren voorwerpen naar onze winkel in Hengelo of Deventer. Wij onderzoeken dan ter plekke welke.

Onze expertise ligt niet alleen op het gebied van verkoop van bijzondere artikelen, maar ook op de inkoop en taxatie van ieder willekeurig product. Binnen ons bedrijf worden taxaties uitgevoerd van gouden- en zilveren sieraden, zilveren gebruiksvoorwerpen , antiek zilver , horloges en klokken. Dit voor zowel verzekerings- . Het antieke Nederlandse zilver is rijk aan vele kleine gebruiksvoorwerpen , waarvan heel veel is terug te vinden in onze collectie. Unieke producten zoals:.


Verder wordt er op basis van productkennis, ervaring en de studie voor beëdigd en gecertificeerd taxateur een reële waarde aan de producten toegekend. Ze biedt daarnaast ook de mogelijkheid een schatting van de waarde te geven. Een taxatie van dezelfde voorwerpen , die door verschillende taxateurs is . Antiek zilveren voorwerpen zijn er te kust en te keur.


Van dagelijkse gebruiksvoorwerpen tot sierstukjes voor op de schoorsteen. Voor de één een plezierig bezit, voor de ander onnodige kastvulling. Geldt dat laatste ook voor u? Laat dan uw zilveren voorwerpen bij Goudwisselkantoor taxeren. Uw oude zilver kan veel geld . Ook kopen wij tegen de hoogste prijs complete erfenissen, familie juwelen, bijzondere zilveren voorwerpen en antieke sieraden in.


En kunt u munten van goud inruilen.

Door het gebruik van geijkte weegschalen, garanderen wij de eerlijkste prijs! Bij zilveren kandelaars denkt menigeen aan de grote meerarmige kandelaren. Hoewel hiervan mooie exemplaren bekend zijn, bestaan er zilveren kandelaren in allerlei. Onze taxateurs vertellen u precies hoe het zit met uw zilveren voorwerpen. Van taxatie oorbellen tot zilveren huwelijksgeschenken.


Ons assortiment loopt uiteen van prachtige armbanden, colliers en ringen tot oorbellen en ook taxatie. Maar ook zilveren voorwerpen zoals huwelijks- of geboortegeschenken. Huwelijksgeschenken van zilver , in onze collectie momenteel: Zoutvaten van verguld zilver. Gehalte zilver bij zilver bestek. Net zoals gouden voorwerpen in verschillende zuiverheden (karaat) worden geproduceer worden zilveren voorwerpen ook in verschillende gehaltes geproduceerd.


Wij zijn lid van de Orde van Beëdigde Taxateurs goud- en zilverwerken. Nederlandse Waarborgtekens Al meer dan zes eeuwen worden er op gouden en zilveren voorwerpen keurtekens afgeslagen. Daarmee is dit een van de oudste vormen van consumentenbescherming. Zelfs een wettelijke bescherming, want de . U kunt er voor kiezen om uw zilveren voorwerpen te laten taxeren door een specialist. De taxatiewaarde geeft een indicatie van de waarde van het zilveren voorwerp.


Wilt u voor uw zilveren voorwerpen een eerlijke prijs ontvangen? Bezoek dan de betrouwbare taxateurs van Goudpoort Juwelier in Ede. Heeft u een erfenis ontvangen of beschikt u over oude sieraden van edelmetaal die u niet meer gebruikt?


Dan kunt u deze direct inwisselen voor contant geld. Wij handelen onder meer in . Bij ons kunt u terecht voor de verkoop van uw gouden en zilveren sieraden, munten en gebruiksvoorwerpen. U kunt dus gewoon meekijken en zien hoe wij te werk gaan! Een greep van wat we zoal voor u taxeren : Gouden sieraden en voorwerpen - Gouden horloges - Edelstenen en mineralen - Zilveren sieraden en voorwerpen - Zilveren miniaturen - Tasbeugels en beursjes - Diverse sieraden - Diverse horloges - Etsen, gravures en schilderijen - Militaria - Krissen en diversen - Iconen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts