dinsdag 25 september 2018

Naaicursus rotterdam hoogstraat

Een student die zijn broek repareert, een moeder die de bruidsjapon van haar dochter maakt, vriendinnen die elkaar adviseren op modegebied… ze ontmoeten elkaar in Naaicafé Caroline Vogel aan de leestafel met koffie en thee. Loopt u al tijden rond met ideeën voor uw eigen kledinglijn? Dan zijn onze cursussen perfect voor u! Tijdens deze cursussen leert u de creatieve ontwerpen uit te werken van A tot Z. INVALID begeleidt u van schets tot eindproduct.


Samen maken wij high-fashion van hoogwaardige kwaliteit. Naaiatelier voor zelf kleding maken modedesign, video naailessen en mouleren. Mode en design is de nieuwste discipline binnen SKVR.


Hier vind je diverse cursussen op het gebied van toegepaste kunst. Ontwerp en maak je eigen kleding, accessoires en objecten voor in huis. De cursussen en workshops vinden plaats op de locatie Rotterdam Centrum.


Vind gemakkelijk jouw ideale cursus met onze . Ontbrekend: hoogstraat Cursusaanbod - SKVR. Wilt u graag leren naaien of kleding maken als leuke hobby of om juist wat geld te kunnen besparen? Kom dan naar het naaiatelier voor naailes of een werkruimte om zelf uw kleding te vermaken, in te korten of te herstellen. In Charlois kunt u naailes volgen.


Plaatsen › Rotterdam Beoordeling: - ‎stemmen 1. Highlights info row image. Contact Naaicafé Caroline Vogel on Messenger. Tevens webshop voor quilt en hobbystoffen, fournituren voor het.


Je kunt bij ons ook een opleiding volgen waarbij je patronen. Overschiese Dorpsstraat 123 . Hoogstraat 89A, Rotterdam , Nederland. Op mijn reizen door Afrika bracht ik vaak stoffen mee terug naar Rotterdam. Ik dacht, daar ga ik iets moois van maken.


Op een naaicursus leerde ik zelf kledingstukken maken. En die kennis gebruik ik nu weer voor het ontwerpen van kleding voor mijn klanten. Ik werk met twee geweldige vrouwen uit de buurt die . Rotterdam - Beursplein, vanaf de trappen van de beurs met aan de linkerzijde een terras.


Gerzon en Van Nelle aan de Leuvehaven De Leuvehaven vormt nu een museumstuk in het dynamische Rotterdam. Zelf je eigen kleding maken is erg leuk. Wil je dit samen met anderen doen dan zijn er Modevakscholen waar je op diverse niveaus een cursus of workshop kunt volgen.


Ben je op zoek naar een school in jouw buurt. Wij hebben een kaart gemaakt met Modevakscholen in Nederland. Beweeg de kaart, zoom in en klik op het . Langer zelfstandig thuis wonen.


Mediawijs met Bibliotheek Rotterdam 24. Activiteiten en dienstverlening. Keizerstraat Hotter dam fa JDeUelie IfH. Naaicursus : vrouwen leren naaien en samen bezig zijn onder . I Laiitlbouwers IIH8ES, tevens I Sesam Schilfers ^ïToïïw krayenïsséT 7. PüïJ VELDE Bubhttir Firma Gokn Vaa fitsen i Behangselpapier Engres f ROTTERDAM.


MODEMAGAZIJN Lijiizaad-Suikerkoekjes merk DfVft, Lezers van de Maas- en Scheldebode J . Een praktische naaicursus is leuk en helpt je goed op weg. Credietser- vice mogelijk. Dames, er zijn nog enkele plaat- sen vrij op onze teken-, knip- en NAAICURSUS.


Grote Visserijstraat 65A, Rotterdam. Kledingmaker, Kledingreparatie, Confectie kleding, Naaiatelier,. Stomerij, Kleding Stomen, Textiel Reparatie, Pantalon .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts