donderdag 27 september 2018

Onzichtbare scharnieren

Onzichtbare scharnieren worden ook wel verdekte scharnieren genoemd. Maar wat is een onzichtbaar scharnier nou eigenlijk? Eigenlijk zegt de naam al genoeg. Een onzichtbaar scharnier is niet zichtbaar als de deur gesloten is.


Dankzij deze gepatenteerde scharnieren komt de deur in gesloten toestand perfect in lijn te liggen met de muur, zonder dat u ook maar iets van het scharnier opmerkt.

VICI scharnier vermessingd 50xmm. Hettich Stabilo 7 vernikkeld. In ons assortiment scharnieren vind je verschillende soorten verborgen scharnieren voor een onzichtbare montage van twee delen.


Door middel van deze professionele scharnieren kun je bijvoorbeeld deuren bevestigen. Door de onzichtbare scharnier sluit de gesloten deur perfect aan zonder dat . Voor zowel binnendeuren als buitendeuren zijn onzichtbare scharnieren een ideale oplossing. De deur functioneert perfect en kan intensief gebruik zonder problemen aan.


Tegelijkertijd is er geen scharnier(pin) te zien, waardoor alle aandacht uitgaat naar jouw deur en de deurkruk of deurknop die erop bevestigd is.

Deurscharnieren zijn er in verschillende maten, materialen en varianten. Bij Simon Maree hebben we twee varianten. De zichtbare en onzichtbare scharnieren.


Voor onze exclusieve design deuren maken we gebruik van onzichtbare scharnieren. Binnendeuren met onzichtbare scharnieren. Alle binnendeuren van Anyway Doors zijn standaard.


Al het technisch vernuft wordt verborgen achter afneembare profielen. De standaard voorziene onzichtbare en zelfsluitende. Regelbare, driedimensionele onzichtbare scharnier - de . Wij verkopen Gereedschap, IJzerwaren, Materieel, Hang- en Sluitwerk, Bevestigingsmateriaal en PBM artikelen. Hier vindt u alles op het gebied van onzichtbare scharnieren. Onze deurscharnieren zijn opgesplitst in varianten.


De traditionele zichtbare deurscharnieren zoals kogelscharnieren of paumelle scharnieren en de onzichtbare deurscharnieren. Ook wel inboorscharnier genoemd. Met verborgen scharnieren kan een deur scharnieren , terwijl de buitenkant een vlakke afwerking heeft.


Dit maakt uw ontwerp strak, vandalismebestendig en veilig. Binnenkort moeten we ramen vervangen en dat gaat een hoop geld kosten.

Dan wil ik graag iets waar dat we lang mee verder kunnen. Ik heb eens rondgekeken. Ramen met onzichtbare scharnieren spreekt ons wel aan. Het ziet er proper en modern uit.


Wat is jullie ervaring met onzichtbare scharnieren ? Tenzij anders aangegeven luiden prijzen excl. NML en VV artikelen kunnen niet na geleverd worden. Dankzij de compacte afmetingen is de argenta pivotica Pro niet enkel eenvoudig te monteren in de deur, maar kan men tevens dit pivotscharnier toepassen voor pivoterende kamerhoge deuren.


Er is eigenlijk geen toepassing denkbaar of de onzichtbare scharnieren van SOSS bieden een fraaie en geraffineerde oplossing. De solide constructie en de perfecte wijze waarop. Riens Freesmallen maakt freesmallen op maat gemaakt voor ieder slot, scharnier of sluitplaat. Deze onzichtbare scharnieren , ook wel 3D scharnieren genoem kunnen helemaal in de deur verwerkt worden.


Hierdoor zijn er geen scharnieren zichtbaar is als de deur dicht is. Deze inox 3D scharnieren kunnen 180° gedraaid worden en zijn op manieren verstelbaar (druk, verticaal en horizontaal). Het is volledig gelagerd met kunststof tussenstukken en is verkrijgbaar met kunststof afdekkappen in verschillende kleuren zoals zwart, wit en grijs.


De uitfrezing in kader en . Overzicht stockartikelen. Oplossing voor al uw problemen. Snel een oplossing nodig?


Veel mensen kiezen er tegenwoordig voor om een deur met onzichtbare scharnieren te laten plaatsen. Bij deze deuren zijn de scharnieren ingebouwd en dus volledig weggewerkt. Dit staat perfect binnen een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts